Mlijeko za tijelo koje će vas osvojiti

Upoznajmo Lait Corporel L’Original- osvježavajuća tekstura ovog mlijeka za tijelo već skoro pedeset godina obavija suhu kožu iznimno delikatnim, svilenkastim i obnavljajućim zaštitnim slojem, a njegov opojan citrusni miris svakodnevnom ritualu njege daje razbuđujuću notu.

Glasovoiti Biotherm još od otkrića blagotvornog djelovanja Life Planktona™ 1952. koristi njegova iznimna iscjeljujuća svojstva u naprednim rješenjima za njegu kože.

mlijeko-1

Oslanjajući se na stručno znanje iz biotehnologije te načela zdrave i aktivne ljepote, Biotherm kreira nevjerojatno ugodne teksture korištenjem najučinkovitijih sastojaka.

h6>Ovog proljeća predstavljamo predivno limitirano izdanje legendarne bočice koju krase vibrantni morski motivi

Za njih je zadužna umjetnica Niky Roehreke!
Potraživši nadahnuće u Biothermovoj misiji zaštite svjetskih oceana, osmislila je dinamične, raznobojne oblike koji podsjećaju na gibanje mora i zadivljujuće bogatstvo života u oceanima.

mlijeko-2

„Dizajn odražava energiju i snagu oceana”, kaže Niky. „Naslikala sam nekoliko akvarela na velikom platnu nadahnutih oceanom, valovima, planktonom i osobnim doživljajem oceana i prirode.

Kada se boja osušila, sliku sam izrezala u malene mjehuriće i druge oblike koji simboliziraju kretanje vode.”

Rezultat je živopisna posveta bogatstvu životinjskog i biljnog svijeta u oceanima, kojom ćemo obožavatelje proizvoda LAIT CORPOREL L’ORIGINAL potaknuti na promišljanje o budućnosti jednog od naših najvažnijih resursa.

Biotherm je želio ostvariti suradnju s Niky ne samo zbog njezinog vibrantnog talenta, već i zbog toga što je očuvanje okoliša jedna od važnijih tema njezinih umjetničkih radova.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button