Krstarenje Jadranom jahtom Freedom postala je najpoželjnija poslastica svačijeg odmora

Ako već do sada niste zamijenite uobičajen način ljetovanja i odmora sjajnim krstarenjem Jadranom luksuznom jahtom Freedom kojoj nećete moći odoljeti.

diana miklos jahta freedom split

ZAŠTO KRSTARENJE POSTAJE SVE POPULARNIJI NAČIN ODMORA DOZNALI SMO IZ PRVE RUKE
U ovom donekle depresivnom pandemijskom vremenu sve su češće i uvijek dobrodošle nove ideje za što udobnije i ugodnije ljetovanje. Nit vodilja svakog odmora proći je sa što manje stresa, a što više komocije, dinamike i užitka na jednom mjestu.
No, kako to spojiti?

diana miklos krstranje jahta freedom

Plovidba 50 metarskom luksuznom jahtom Freedom malo koga može ostaviti ravnodušnim, jer osim 9 članova posade koja danonoćno vodi brigu o svakom detalju udobnosti i sigurnosti oko gostiju pruža i sjajan sadržaj na svakoj od dvije palube broda.
Dok plovite kristalno plavom pučinom Jadrana, pred vama se otkrivaju nevjerojatne vizure mediteranske obale i hrvatskih otoka iz nove perspektive, a pokoji susret s delfinima pravi su kadrovi za snimanje koja ostaju u sjećanju.

jahta FREEDOM Jacuzzi

Bazen i jacuzzi na otvorenoj palubi te sunčalištu iz snova samo je jedan fantastičan dio opuštanja prvih dana odmora na ovoj jahti koja broji 18 različitih, ali jednako luksuznih kabina s klima uređajem, glazbom, TV-om, udobnim krevetima i svim onim što udobnost čini potpunim.

soba kabina jahta FREEDOM

KAKO SMO SE PROVELI NA JAHTI FREEDOM
Na poziv jednog od najrelevantnijih portala za putovanja u Hrvatskoj Travel Advisora i njegovog osnivača svjetskog putnika Vlade Šestana te ljubaznog domaćina kapetana Ivana Rakuljića odmah smo se rado odazvali, a dojmovi s ovog krstarenja bili su i više od očekivanog, naprosto za svaku preporuku.

jahta freedom luka split

U luci Splita s predivnom vizurom ovog Dioklecijanovog bezvremenskog grada na suncu se ljeskala “naša” jahta Freedom koja se ubraja među najmodernija plovila te kategorije u svijetu.

kapetan jahte ivan rakuljic i diana miklos

Kada smo se smjestili u našu kabinu iz koje se pružao veličanstveni pogled na more noge su nas same odvele :) na srednju palubu u restoran koji nam je od tog trenutka svakodnevno pružao nezaboravne gastronomske užitke za čije je delicije bio zadužen master chef Ivan Rogulj, a za svaki tanjur i detalj koji gurmanski užitak znači tu je bio sjajan Toni Budimir, koji nije skidao osmijeh s lica ispunjavajući nam baš svaku želju.

restoran blagavaonica jahta FREEDOM

hrana na jahti FREEDOM Food service

Kako svako jelo svoje vino voli, uz birane zalogaje posluživana su svaki dan našeg putovanja hvarska najcjenjenija vina vrhunskih vinarija i vinara koje je osobno izabrala poznata stručnjakinja Marija Vukelić, koja nas je i upoznavala sa svakom od etiketa.
Tu su se našle, osim najpoznatije sorte plavca malog i pošipa, i mirisna vina još nekih od autohtonih sorti koje ćete zasigurno poželjeti probati poput bogdanuše i sorte prč.

hvarska vina

Udruga hvarskih vinara na čelu s Ivanom Krstulović Carić pokazala se izvrsnim partnerom na ovom putovanju kada su vina u kojima se potpuno uživa u pitanju.

ŠTO SMO VIDJELI I DOŽIVJELI NA KRSTARENJU
Svaki novi dan bilo je novo iskustvo u plovidbi kroz koju nas je vodio iskusni kapetan Ivan Rakuljić te njegova desna ruka cruise manager Ivan Ramljak otkrivajući nam sve tajne naših otoka i smaragdnih skrivenih uvala.

Ovoga puta doživjeli smo Hvar i Brač iz nove perspektive, otkrivši mjesta za koje znaju vjerojatno samo poneki avanturisti, ali je zato kupanje, ronjenje ili vožnja skuterom bila prava morska čarolija.

plaza zlatni rat bol brac

uvala na hvaru

otok brac grad brac

Pristanak u luku grada Brača i hvarske Jelse, a ponajviše grada Hvara izazvalo je uobičajena zastajkivanja prolaznika te zagledavanja i fotografiranja jahte Freedom što je i očekivano ponašanje pri uplovljavanju takvih mega jahti u pristanište. Nismo mogli sakriti zadovoljstvo što smo baš mi dio te priče.

jahtra freedom grad hvar luka

I kao točka na i bilo je pravo iznenađenje fantastična zabava i gostoprimstvo jedinstvenog kluba Carpe Diem u kojem smo se ludo zabavili, a sjajna večera u hvarskom poznatom restoranu DiVino, s jednim od najljepših pogleda s terase, bilo nam je ugodno vraćanje u realnost na kopnu prije povratka na jahtu u kojoj smo ujutro otplovili u Split.

carpe diem klub hvar

restoran DiVino hvar hrana

diana miklos restoran divino hvar

terasa restoran divino grad hvar

KAKO REZERVIRATI SVOJE LJETOVANJE NA JAHTI FREEDOM
Ova se jedinstvena jahta već proslavila među stranim turistima u svijetu, a od ove godine svoje će usluge ponuditi po jedinstvenim cijenama i domaćim gostima.

jahta FREEDOM paluba Cruising-s

Primjerice, krstarenje Jadranom s kompletnom uslugom koštat će vas između 5.500,00 i 6.500,00 Kn ovisno o izboru kabine.

napomene

Sve pa i najsitnije detalje možete pronaći na Facebook stranici Cruise Yacht Freedom, a za naše čitatelje objavljujemo ekskluzivno i direktan broj mobitela i e – mail adresa kapetana Rakuljića koji vas rado očekuje:
Mob: 00385918917848
E mail: ivanrakuljic@yahoo.com

I požurite jer je već dobar dio rezervacija krstarenja za ovo ljeto rasprodan!

Tekst: Diana Mikloš

Facebook Like Button