Kukuriku

Čarobna buđenja u kastavskom hotelu nedaleko mora.

Hotel Kukuriku udaljen je dva kilometra od plaža i smješten je u Kastvu. Kategoriziran je s četiri zvjezdice, a raspolaže s  15 smještajnih jedinica. Sve sobe su klimatizirane, imaju besplatan pristup Internetu, televizor sa satelitskim prijemom te mini bar. Neki apartmani pak imaju kamin u dnevnom boravku. 

Ponos hotela je nekoliko puta nagrađivani restoran Kukuriku koji nudi tradicionalne istarske specijalitete, vinsku listu s više od 200 vrsta vina, a može zaprimiti do 45 gostiju istovremeno. Ovaj je hotel namijenjen gostima različitih generacijskih skupina i interesa. Posebno je pogodan za cijele obitelji s djecom, za koje je uređeno igralište u sklopu hotela.

Hotel nudi poslugu u sobu, pranje i peglanje odjeće te mogućnost priređivanja domjenaka. Za goste hotela kreirana je i posebna posteljina  od najfinijeg pamuka i svile. Cijene noćenja po osobi ovise o vrsti smještaja i razdoblju u kojem  namjeravate boraviti, a kreću se od 83 do 150 eura.

KORISNE INFORMACIJE

HOTEL: Kukuriku
LOKACIJA: Kastav (Trg Lokvina 3)
KONTAKT: Tel: 0 ( 0385)  51 691 519, e-mail: info@kukuriku.hr 
KAKO DOĆI: autom, autobusom (udaljenost do autobusnog kolodvora je 1,6 km), vlakom (udaljenost do željezničkog kolodvora je 1,5 km), zrakoplovom (udaljenost do zračne luke je 6 km), trajektom  (udaljenost do trajektne luke je 1,7 km)

Facebook Like Button