Le Riad, Kairo

Butik hotel se općenito definira kao manji luksuzni hotel s posebnim naglaskom prema dizajnu i arhitekturi, na jedinstvenoj lokaciji koji gostima posvećuje posebnu pažnju i nudi osobnu uslugu.

le-riad-photographic-suite-salon

Le Riad hotel smješten u srcu Fatimida, donosi luksuzni butik smještaj u najstariji dio grada Kaira. Među uskim uličicama u kojima se ističu tržnice i stare zgrade, Le Riad je inspiriran poviješću i kulturnim naslijeđem koje se nalazi u njegovom okruženju, što ga čini idealnim mjestom za početak istraživanja tajni starog grada.

le-riad-pharaonic-suite-bedroom

Le Riad je zamisao Veroniquea Sedroa, čija se strast ogleda u svakom detalju ovog jedinstveno dizajniranog hotela kao i u marljivosti Youssefa Takla čija predanost i trud stoje iza stvaranja ovog jedinstvenog butik hotela. Sedro i Takla su preuredili dotrajali stambeni blok u trenutno jedini luksuzni butik hotel u starom dijelu Kairu.

le-riad-king-farouk-suite-bedroom

Svaki od sedamnaest jedinstveno dizajniranih apartmana može se pohvaliti s privatnim balkonom s pogledom na poznati Beit El Sehemy i njegovu jedinstvenu otomansku arhitekturu. Svaki apartman je odraz starog grada Kaira i njegove arhitekture istaknute s živopisnim toplim bojama ukrašenim s Fatimida tkaninama i lokalnim umjetninama i umjetničkim slikama iz davne prošlosti.

le-riad-gamaleya-suite

U Le Raidu gost može uživati u bezbroj modernih udobnosti uz luksuzni sadržaj, osobu uslugu batlera, besplatan Wi-Fi pristup da spomenemo samo neke. Štoviše gosti La Riada su pozvani da probaju tradicionalnu egipatsku kuhinju na krovnoj terasi u restoranu Zahir.

Tekst i fotografije uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164

Facebook Like Button