Ljetni klub Noa najavljuje čak 5 festivala ovog ljeta

Najpoznatiji i najljepši klub na Jadranu, NOA Beach Club sa Zrća najavljuje sezonu za pamćenje. Očekuju nas brojni Festivali, DJ zvijezde, ali i 50 % više gostiju nego prošle godine.

Najave govore da bi jedan od najboljih europskih ljetnih klubova moglo posjetiti čak 300 tisuća gostiju iz cijelog svijeta.

glazbeni festivali 2022

NAJPOZNATIJI HRVATSKI LJETNI KLUB NOA NAJAVLJUJE SEZONU ZA PAMĆENJE

Sezona je već počela, a ako je suditi po predsezoni, ova će godina rušiti rekorde. NOA u svojoj organizaciji ima čak pet Festivala te brojne druge kao što su Sonus, BSH Island Festival. Jedan od najpoznatijih DJ-a današnjice Claptone 15. srpnja otvara program OASIS koji će se ponoviti još nekoliko puta tijekom ljeta.

festival 2022

OČEKUJE NAS ČAK PET FESTIVALA I VIŠE OD 300 TISUĆA POSJETITELJA

Lako prepoznatljiv po svojoj zlatnoj ptičjoj maski za lice, Claptone je DJ i producent iz Berlina koji vrhunski vlada ritmovima deep housea.

Njegove pjesme općenito imaju glatke i tople ritmove, a iako su jasno osmišljene da prate veseli noćni izlazak u klubu, u njima se osjeća dašak usamljenosti i boli. Claptoneovi singlovi i albumi, uključujući Charmer iz 2015. i Closer iz 2021., uključuju gostovanja svjetskih zvijezda kao što su Peter Bjorn i John, Clap Your Hands Say Yeah, Jimi Tenor i Seal.

Noa klub festivali

Najpoznatiji festival u klubu NOA CIRCUS MAXIMUS ove je godine na rasporedu od 24. do 30 srpnja. Prvi Festival je održan prije deset godina. Na njemu su do sada nastupale brojne glazbene zvijezde među kojima su Marshmello, Robin Schulz, Tujamo, Dillon Francis, Curbi.

Prošle godine postao je prvi DAO festival u svijetu na kojemu su se ulaznice mogle kupiti u obliku unikatnog NFT-a. Na njemu je ove godine impresivna postava među kojom su: Matroda, Steve Aoki, Vize, KSHMR, Brennan Heart, K-ICM, Mike & Me.

Niles Hollowell – Dhar, poznatiji kao KSHMR, američko-indijski je producent EDM-a poznat po svojoj anonimnosti. Prije nego što je počeo producirati EDM, producirao je mainstream hip-hop kroz hip-hop indie-pop duo, The Cataracs, te surađivao i producirao poznate glazbene ikone.

Unatoč odlasku njegovog prijatelja, Davida “Campa” Benjamina Singer-Vinea, nastavio je s The Cataracs sve dok nije pokrenuo vlastiti solo alias kao KSHMR. KSHMR je još uvijek bio anoniman i nije predstavljen. Dana 27. ožujka 2015. Tiësto ga je predstavio ispred pozornice UMF-a, ostalo je povijest.

Svjetska DJ mega zvijezda Steve Aoki nastupit će na SUNSCAPE Festivalu od 7. do 10. kolovoza. Uz njega tu su KSHMR, Matroda, Malaa i brojni drugi. Steve Aoki poznati je američki DJ i producent japanskog podrijetla. Karijeru je započeo remiksevima s bendom iz Los Angelesa pod nazivom Moving Units.

Njegov debitantski solo album, ‘Wonderland’, nominiran je za ‘Najbolji plesni/elektronički album’ na ’55. godišnjoj dodjeli Grammyja. Uz glazbu danas vodi vlastitu liniju odjeće The Dim Mak Collection, osnivač je Steve Aoki Charitable Fund, koja pridonosi humanitarnoj pomoći i medicinskim istraživanjima.

SUMMERTIDE Festival na rasporedu je od 14. do 17. kolovoza 2022., a na njemu će nastupiti brojna izvrsna imena

Uz navedeno, u NOA klubu nas očekuje ludo i nezaboravno ljeto koje ne smijemo propustiti. Uz sam klub NOA, posjetitelji mogu uživati u jednom od najljepših na Jadranu – Noa glamping resortu. Sve informacije o programu NOA kluba, kao i ulaznice za sve festivale, nalaze na webu https://www.noa-zrce.com

Facebook Like Button