Ljubavni horoskop sjajan je uvod u Valentinovo

Horoskop za ovu godinu prognozira za svaki horoskopski znak znak drugačije ljubavne situacije, stoga pogledajte vašu emotivnu astrološku prognozu za ovu godinu i što vam o ljubavi kažu zvijezde za romantično Valentinovo?

horskop ovan

OVAN

U ljubavnim odnosima ovu ćete godinu proći kroz čišćenje u svom životu pa će biti i promjena u emotivnim odnosima. Za sve koji su u znaku ovna, a u bračnim su vezama, mogu očekivati mnogo jasnije viđenje svojih odnosa i cjelokupne slike emotivnih odnosa.

Za one kojima su odnosi poremećeni i nisu više topli kao prije, vrijeme je da se posvete uspostavljanu i obnovi bliskosti s voljenom osobom. Ako ima prostora za popravak učinite sve što možete, nećete pogriješiti.
No, ako u tome ne uspijete barem ćete biti sigurni da ste sa svoje strane učinili sve što je bilo moguće i stoga ćete manje žaliti ako ukoliko ćete morati krenuti dalje.

Najvažniji ljubavni momenti u ovoj. godini dogodit će se u veljači, travnju, a zatim u listopadu.
U srpnju Mars ulazi u znak Ovna i samim time ulazite u razdoblje pojačanih aktivnosti i velikih odluka.
Mars ostaje u Ovnu sve do početka iduće godine pa se pripremite na vrlo uzbudljivo razdoblje u kojem su moguće i nove ljubavi te novi životni počeci koji će vas ispuniti svježom i pozitivnom energijom.

No, pripazite Mars se retrogradno vraća u vaš znak od 9.9. do 14.11. pa je izgledno da ćete se poželjeti vratiti se na neka stara mjesta kako biste još nešto shvatili ili riješili.
Od prosinca ulazite u razdoblje obnove, rasta i mnogo povoljnijih životnih prilika. Zato krenite hrabro naprijed i ne okrećite se za ljudima i okolnostima koji su vam naškodili. Čeka vas nešto puno bolje.

U drugoj polovici travnja ostvarit ćete kontakte koji će biti važni za vašu neposrednu budućnost, a kolovoz će biti vaš idealan mjesec za ljubav.

U ovoj godini približit će vam se jedan Blizanac s kojim biste mogli ostvariti zavidnu intelektualnu kompatibilnost, a prijateljstvo bi se s vremenom moglo pretvoriti u sjajnu ljubavnu vezu.

Na Valentinovo će Venera biti u znaku Ovna pa su vaše šanse za dobar provod i još bolje raspoloženje jako velike. Pokažite ljubav, vratit će vam se višestruko. Ne možete izgubiti.

ljubavni horoskop bik

BIK
Bikove će ove godine Uran poticati na nova ponašanja prekidajući neke stare obrasce ponašanja i prekidajući s bilo kakvim lošim odnosima. Ova godina donosi Bikovima stil života koji su željeli i zamišljali, ležeran i bez osvrtanja na tuđa mišljenja. Godina je ovo oporavka nakon svih poteškoća koje ste prolazili u godinama iza vas.

Ova godina bi trebala otvoriti nove ljubavne mogućnosti na putovanjima ili čak s osobom koja ne živi u vašem gradu. Imati ćete više hrabrosti, vjere i snage u ostvarenju ljubavnih odnosa.
Za Bikove koji su već u vezi preporuka je da više razgovora i vremena provodite s partnerom, planirate zanimljiva putovanja, a svakako ćete si dopustiti češći odmor i odmak od svakodnevne rutine.

Ožujak za Bikove donosi nove trenutke u kojima će prepoznati ostvarenje nečega o čemu su samo razmišljali ili silno željeli, a nisu se usudili niti pomisliti da će se ostvariti.

Treći je mjesec jedan od onih mjeseci u godini u kojoj bi se vaše ljubavne želje zaista mogle ostvariti. Vaša će prirodna inteligencija, šarm i vanjština biti zamijećeni i osjećat ćete se voljeno.

Postoji i mogućnost da vam se ponovno javi nekadašnja ljubav, ali je pitanje da li ste spremni početi tamo gdje ste stali. Retrogradna Venere koja će bit u vašem znaku od 13.5. do 25.6. biti će ona koja će najviše utjecati na vaše emocije. Nakon tog razdoblja puno toga će vam biti jasnije.

Druga polovina godine zbog Marsa koji je u znaku Ovna može vam donijeti burnu i strastvenu ljubavnu vezu ili možda samo avanturu. Mogli biste se upustiti u vezu s osobom koja je u vezi ili ćete oboje iz određenih razloga željeti da se odnosi sakriju od javnosti.

U prosincu su Jupiter i Saturn u Vodenjaku pa ćete okrenuti novi list u životu. Posao i karijera više će dobit na snazi i važnosti, a u isto ćete vrijeme preispitati odnose s onima s kojima ste dugo željeli završiti, a stvoriti jače veze s ljudima koji su nesebično uz vas.

Ova godina dovodi Vodenjake u vaš život, a oni vas potiču da raskinete s prošlošću i krenete nekim neutabanim stazama. Susret s Jarcem donijeti će uzbuđenje u vaš intimni život.
Za Valentinovo će vam se javiti osoba koja je bila važna u vašoj prošlost, a susret ili poruka će vam jako mnogo značiti..

horoskop blizanci

BLIZANCI

Ova godina je ona u kojoj svodite račune iz prošlosti i godina koje su prošle. Ukoliko ste u protekloj godini izašli iz emotivne veze pokušati ćete biti odgovorni prema sebi samima i dosljedni jer će vas partner pokušati vratiti u priču koju ste već prekrižili. Od 13.5. do 25.6. Venera se kreće retrogradno pa bi se zato mogao dogoditi povratak u prošlu vezu.

Za sve Blizance koji su u ozbiljnim vezama preporučuje se jače intimiziranje i čvršće povezivanje s voljenom osobom, a ako je bilo razmirica treba o njima otvoreno popričati i ostaviti ih iza sebe.

Blizanci koji su sami čekaju dva izbora, jedna je mogućnost uživanje u avanturicama bez pretjeranog vezivanja ili će odlučiti ipak ući u vrlo intenzivan odnos s osobom koja je već zauzeta što će donijeti emocionalne boli.

Početak mjeseca travnja označava bitnije promjene koje će trajati do početka kolovoza, jer je u to vrijeme Venera u znaku Blizanca a kako je to planet ljubavi i bliskih odnosa Blizance očekuje mnogo novih iskustava.

Krajem lipnja Venera kreće prema naprijed pa će se ostvariti prilike za poboljšanjem postojeće veze, a za samce se otvaraju mogućnosti za novu ljubavnu priču u kojoj će naići na osobu koja će se istinski potruditi oko svakog detalja kako bi dokazala svoju ljubav.

Ova godina dovodi vam u život Bikove i Vage koji će vam osvjetljavati vaše vrline i dobre strane, ali i vašu ljepotu.

Za Valentinovo bi bilo dobro da vi budete organizator dobrog provoda bez da očekujete da vam partner to odmah vrati istom mjerom, naprosto uživajte u kreiranju zabave kakvu upravo vi želite i uključite u nju drage osobe.

ljubavni horoskop rak

RAK
Ova godina je jedna od važnijih za vaš cjelokupan ljubavni život. Čak tri planeta smješta se nasuprot vašeg znaka, a to su Pluton, Jupiter i Saturn koji imaju posebnu snagu u vašem astrološkom znaku kada je riječ o vezama ili partnerskim odnosima.

Mnogim Rakovima je momentalna veza u fazi skorašnjeg kraja i stoga trebate dozvoliti da u vaš život uđu neki novi ljudi koji će vam pružiti mnogo više stabilnosti i emocija koje ste zaslužili.

Rakovima samcima smiješi se veza koja će biti neuobičajena, jer vam osoba koja treba ući u vaše ljubavne sfere može iz temelja promijeniti život i s njom bi mogli doživjeti vrlo intenzivna ljubavna iskustva.

U ovoj godini ćete jako rasti i razvijati se u emotivnom dijelu te bolje upoznati sebe i ono što vama bitno, a tako ćete postati i sretniji u ljubavi. Kroz taj rast ćete dokučiti i rasvijetliti neke svoje propuste te paziti da se ne ponavljaju u ljubavnim odnosima koji su se u prošlosti pokazali kao loši za vas.

Dinamična zbivanja kreću za Rakove od srpnja pa sve do kraja godine kada će vas Mars poticati na borbenije ponašanje i zauzimanje za sebe.

Ožujak će učiniti vrlo zanimljivim pozitivan utjecaj Venere, vladavina znaka Ribe te Mars u znaku Jarca koji za Rakove mogu označiti razdoblje jednog novog početka. Kolovoz donosi ljubavni preporod, osobito sredinom mjeseca kada bi vam jedan događaj mogao donijeti duboko emocionalno iskustvo.

Rakovi samci tražit će u ljubavnim odnosima jaku stabilnosti i osobu s kojom se možete osjećati sigurno i opušteno, a to bi vam mogao pružiti jedan Bik ili Djevica, osoba koja će vam pokazati da je uvijek tu za vas.

Mjesec u Škorpionu na Valentinovo potiče Rakove na potragu za dubokim i intenzivnim emocionalnim iskustvom. Ono što bi jedna osoba mogla učiniti za vas pokazat će vam koliko vas voli.

ljubavni horoskop lav

LAV

U ovoj godini poželjet ćete se skrasiti. Avanture i ljubavne igrice koje ne vode nikuda poželjet ćete momentalno ostaviti iza sebe i bit ćete u potrazi za pravom osobom kao rođenom upravo za vas.
Takva osoba mogla bi se pojaviti kroz vaš posao, a sve bi se moglo dogoditi totalno neočekivano, kad se tome budete najmanje nadali.

U ovoj godini Saturn će nakratko ući u vama nasuprotni znak, a to je od će trajati od završnog dijela mjeseca ožujka do početka srpnja, da bi u prosincu zajedno s Jupiterom krenuo progresivno u znak Vodenjaka i svom snagom aktivirao vaše polje emocionalnih odnosa i mogućeg braka ukoliko već niste u nekoj čvrstoj vezi.

Ova godina je čak zapravo jedna vrsta pripreme za ono što vas čeka u idućoj pa će biti bitno da sada shvatite što želite od odnosa, je li veza u kojoj se nalazite ona prava za vas, što sami možete učiniti da biste bili sretniji u ljubavi.

Vrlo emotivne promjene osjetit će Lavovi rođeni na prijelazu iz Raka u Lava – oko 22. i 23. srpnja kada će vas Saturn suočiti s realnošću i pokazati vam nove mogućnosti te što trebate osvijestiti kao iluziju zbog nerealnih očekivanja.

Nekim Lavovima će ova godina donijeti karmički odnos, odnos kroz koji ćete učiti kako se brinuti za sebe, kako prevladati strahove koji vas priječe da ostvarite vrhunsku ljubavnu vezu.

Lavovi u vezi u ovoj će godini poželjeti malo više slobode te ostvarenje na profesionalnom polju. Postoji mogućnost da zajedno s partnerom uđete u neki poslovni pothvat, ali ne zaboravite da tada zajednički novac i posao imaju važan utjecaj na vaš odnos.
Važno je da pronađete vremena za privatni život i druženje s voljenom osobom, daleko od svakodnevice, djece i kućnih te poslovnih obaveza.

Travanj će biti dosta uzbudljiv i dinamičan, a Rakovima samcima će se nuditi prilika za ljubavnu avanturicu kroz putovanju, a Rakovi u vezi bi trebali ponovno probuditi strast kod svog partnera.
Kolovoz i sredina rujna sretno je razdoblje za Lavove u 2023. godini kada ćete biti u naponu snage i kada ćete možete dobiti skoro sve što poželite.

Osoba rođena u znaku Ovna mogla bi unijeti uzbuđenje u vaš život, osobito u drugoj polovini ove godine. No Strijelac ili Vodenjak mogu biti značajni partneri za one Lavove koji traže ozbiljnu vezu i koji u ovoj godini dugoročno planiraju svoju ljubavnu budućnost.

Ovog Valentinova pokušajte smanjiti očekivanja i ako nešto želite ili očekujete, jasno to pokažite i verbalizirajte. Očekuje vas možda jedan nenadani posjet i ugodno druženje u krugu bliskih ljudi.

ljubavni horoskop djevica

DJEVICA

Djevice su poznate po svojoj racionalnosti i analitičnosti, ali i suzdržanosti kad je ljubav u pitanju. Kako ipak imate želju rasti u emocijama u tome će vas podržati tri planeta – Jupiter, Saturn i Pluton – koji vam nude priliku da pronađete osobu s kojom zaista želite biti, da se napokon duboko zaljubite i više uživate u emocionalnom i bračnom životu.

No vaša racionalnost povremeno će biti narušena utjecajem Neptuna iz znaka Ribe koji bi mogao uzrokovati dosta kaotičnih i zbunjujućih momenata u vašem intimnom životu. Neptun je simbol duhovne povezanosti u odnosu pa ako ste sami vjerojatno će vas više privlačiti takvi tipovi ljudi.

Jako je važno da se ne poigravate s istinom i da u odnosu razvijete povjerenje i iskrenost jer ako to izostane, odnos neće opstati.

Vrijeme je kada zaista možete poboljšati kvalitetu svog ljubavnog života pa se potrudite unesti više novih sadržaja u svoj odnos, no da bi to bilo moguće važno je baviti se emotovnim odnosom i ulagati u njega te ne uzimati osobu i svoju vezu zdravo za gotovo.
Mlađi pripadnici u znaku Djevice mogli bi ove godine ostvariti roditeljsku ulogu što će iznimno oplemeniti ljubavni život.

Zbivanja u ožujku mogla bi vam dati jasniji uvid o tome što i koga želite pored sebe, situacija će se raščišćavati, a odluke koje ćete donijeti bit će važne za vašu budućnost. Sredinom listopada mogli biste ostvariti jednu svoju veliku ljubavnu želju.

Slobodne Djevice privlačit će osobe u vodenim znakovima, najviše Ribe i Rakovi. Veza s takvom osobom može vas emocionalno obogatiti te vam otkriti jedan novi svijet emocija za koji niste niti znali da postoji.

Za Valentinovo ćete primiti i slati mnogo poruka i možda se upustiti u jednu pismenu komunikaciju iz koje se neočekivano može izroditi nešto više. Valentinovo je izvrstan dan za razgovor pa slobodno izrazite sve što osjećate.

ljubavni horoskop vaga

VAGA
Vage će mnogo toga ove godine reorganizirati, završiti i donijeti odluke od iznimne važnosti za ono što dolazi u sljedećoj godini. Zato će vagati što je dobro i što im treba za veću sreću u ljubavi.
Ako je vaš odnos već duže vrijeme opterećen problemima, a ne trudite se riješiti ih kriza će biti još veća, a na kraju će neke odluke biti neizbježne.

Možda će vam se i svidjeti neka osoba, pa ćete se upustiti u izvanbračnu avanturu, no taj će vam odnos zapravo pokazati koliko niste zadovoljni u svom braku ili vezi.

Ova godina donosi odnose koji će već na samom početku biti opterećeni nekim problemima koje nećete znati dobro rješavati.

Ali je zanimljivo da nećete biti spremni niti popustiti, kao da volite mučiti sami sebe i mislite da bolje ne može, ali samo da znate da može. Sve ovisi o vama i odlučnosti da napustite one situacije u svom ljubavnom životu koja vam ne odgovaraju. Mnogima od vas obiteljske prilike dosta će se mijenjati bilo po pitanju stanovanja ili u vašem odnosu s roditeljima.

Od srpnja pa sve do početka iduće godine Mars će aktivirati vaše polje partnerstva i braka, pa je sve moguće – od avanture, privlačnosti na prvi pogled ali i izvanbračnog flerta do donošenja važnih odluka koje su vezane uz vašeg partnera.

Ove godine u vašem životu bit će mnogo strasti, uspona i padova, prekida i pomirenja, a taj će se vrlo dinamičan i energetski intenzivan ciklus početi okončavati u studenom, da biste u prosincu krenuli u mnogo stabilnijem i pozitivnijem smjeru u ljubavi.

Travanj će biti jedan od onih mjeseci u kojima se može dogoditi sudbonosni susret ili važno poznanstvo. U to vrijeme bit ćete vrlo koketni, šarmantni i zavodljivi. Sredinom 11. mjeseca iskristalizirat će se neke vaše odluke u vama i sigurno je da ćete do kraja godine znati s kim i kako želite dalje u ljubavi.

Želite li težim putem, birat ćete Raka ili Jarca, no iz takvih odnosa moći ćete puno naučiti. Želite li pak odnos u kojem ste spremni na otvaranje i izlaganje, moguće je da vam u život uđe osoba rođena u Vodenjaku što bi mogao biti novi ljubavni početak.

Za Valentinovo ćete željeti usrećiti sve koje volite, pa ćete velikodušno kupovati poklone, no i vi ćete biti darivani na Dan zaljubljenih, a vama Vagama ljubav je najbitniji dio života. Zajednički izlazak s voljenom osobom bit će vam dovoljan za sreću.

ljubavni horoskop skorpion

ŠKORPION
Škorpionima nije nepoznat slasni okus nevjere. Tijekom retrogradnog kretanja Venere od 13.5. do 15.6., kada nije vrijeme za velike odluke, budite strpljivi i promatrajte što se događa na vašem intimnom polju života.

Moguće je da partner bude drukčijeg raspoloženja, nekako distanciran, možda nećete biti zadovoljni kvalitetom svog seksualnog života ili ćete se upustiti u jedan površan odnos za koji ćete brzo shvatiti da vam je bio potpuno nepotreban.

Slobodni Škorpioni bi se trebali čuvati zauzetih i emocionalno nedostupnih udvarača, odnosno osoba koje vas ne mogu emocionalno zadovoljiti.

Važno razdoblje za Škorpione je retrogradno kretanje Marsa, od 9.9. do 14.11., kada ćete se povlačiti i osjećati više potrebe za samoćom. Odnosi s partnerom postat će rjeđa i činit će vam se da u odnosu postaje dosadno, izostajat će strasti, uzbuđenja. No to neće biti vrijeme godine za velike odluke, pričekajte da prođe ovo razdoblje pa ćete puno jasnije vidjeti što je točno na stvari.

Ova je godina u kojoj biste mogli pasti na ispitu vjernosti. Poznanstvo s jednom osobom u travnju moglo bi obilježiti razdoblje sve do potkraj ljeta, ali i utjecati na vaš brak.
U ovoj godini zaista pokušajte učvrstiti i stabilizirati vašu emocionalnu vezu, jer ako to ne učinite u razdoblju ove godine sljedeća bi mogla biti testna godina za opstojnost vašeg braka ili veze.

Venera u Biku tijekom ožujka može vas povezati s osobom koja će vam pokazati koliko ste joj privlačni, a vama će ona biti fizički neodoljiva. Krajem studenog pa tijekom prve polovine prosinca kod Škorpiona dolazi do ljubavnog preporoda.

Uran u vašoj kući partnerstva može povećati interes za neobične osobe, neke koje imaju poseban talent ili su rođene u znaku Vodenjaka i Bika. No Djevica bi u ovoj godini mogla biti vaš zgoditak na ljubavnoj lutriji.

Mjesec u vašem znaku Dan zaljubljenih mogao bi obogatiti lijepim emocionalnim iskustvom. Zanimljivo je koliko će ljudi na Valentinovo željeti biti u vašoj blizini. Osjećat ćete se zaista posebno, što Škorpioni i vole.

ljubavni horoskop strijelac

STRIJELAC

Ova godina će za vas biti iznimna na polju posla i financija jer vam se smiješi najveći rast, no bit će nekoliko važnih razdoblja u ljubavnom životu koje je vrijedno upoznati.

Prvo razdoblje godine počinje ulaskom Venera u vašu sferu odnosa i veza, koja će se zadržati sve do početka kolovoza, a to će za Strijelce biti izvrsna prilika za povezivanje s drugim ljudima, za davanje ljubavi ili upoznavanje onoga pravog.

Retrogradno kretanje Venere, od 13.5. do 25.6., donijeti će manje povezanosti s drugima pa tako i na emocionalnom polju.
Iskrenost je ključna u svakom odnosu, a vi to najbolje znate, pa se vodite tom kartom pri suočavanju s nekim osjetljivijim situacijama u odnosu koji su vam već poznati iz prošlosti.

To bi mogla biti ujedno i prilika da već poznate probleme konačno zauvijek riješite kako se više ne bi ponavljali.

S pomrčinom Sunca u vašem znaku 5.6. započinje ciklus pomrčina u odnosima s osobama koje će vas okruživati i s kojima ćete dolaziti u kontakt.

Mars će od 28.6. pa sve do početka iduće godine donijeti mnogo zabave, zaljubljivanje, zavođenja i vrlo strastvena iskustva. Ako se stvari uspore ili odgode od 9.9. do 14.11., bit će to zbog Marsovog retrogradno kretanja što je opet dobro vrijeme za reviziju onoga što je bilo i pripremanja terena za promjene koje dolaze sljedeće godine.

U proljeće sve cvate, a tako bi moglo biti i s vašim ljubavnim životom, osobito tijekom travnja kada iskoristite sve što vam se nudi. Prva polovina kolovoza bit će vaše najbolje ljubavne forme.

Ove 2023. godine mogao bi vam prići jedan Blizanac ili jedna Vaga i potpuno vam pomuti razum. Mogli bi se toliko silno zaljubiti da ćete biti spremni na sve. Dotična osoba će imati neke vrline koje će za vas biti potpuno očaravajuće.

Na Valentinovo bi se mogli prisjetiti prošlosti, nazvati staru ljubav, a moguće je da ćete dobiti poruku od osobe koju niste dugo čuli. Sigurno je da nećete samovati, već ćete Dan zaljubljenih provesti u društvu onih koje najviše volite.

ljubavni horoskop jarac

JARAC
Za Jarce je ova godina velikih odluka i promjena koje će vas duboko promijeniti, kako vas tako i gotovo sva područja vašeg života. Mnogo toga ovisi o tome koji vam je trenutni ljubavni status, no sigurno je da nećete moći izbjeći snažne planetarne pozive na buđenje i akciju.

Jupiter u vašem znaku nudi vam priliku za novi početak. Možda je posrijedi nova ljubav ili odluka o braku, roditeljstvu, a možda je u pitanju i čvrsta odluka o tome da iza sebe ostavite svoj stari život koji vam je postao uteg i krenete naprijed.

Ovo je godina u kojoj se trebate pobrinuti za sebe, birati ono što vam najviše odgovara i što vam omogućava razvoj, a ljubav vam treba dati krila, a nikako omča oko vrata.

U vrijeme prolaska Marsa vašim znakom bit ćete dosta aktivni, naročito od 16.2. do 30.3. jer je to vrijeme vašeg izbora, zavođenja, vođe u provodima.
Ukoliko želite nešto konkretnije od veze nikako ne propuštajte prilike koje će vam se pružiti u ožujku jer vas većina planeta podržava u ostvarenju ljubavnih ambicija.

Nešto osjetljivije i napetije razdoblje započinje ulaskom Marsa u znak Ovna od 28.6. i potrajat će do početka iduće godine. To nije najugodniji razdoblje za Jarčeve jer ćete biti skloni naglim i nepromišljenim odlukama te ćete reagirati dosta ratoborno, ponekad čak i napadački.

Boravak Marsa unijeti će krupne promjene u vaš obiteljski život i stanovanje.
Sada je vrijeme da potražite i pronađete sigurnost koja vam nedostaje. Moguće je da ćete okrenuti leđa jednom odnosu što će biti neophodno kako biste mogli skinuti određeni teret s leđa no ponekad je to neophodno učiniti.

U ožujku vas očekuju neka iskustva koja će ostaviti duboki trag na vama. Za vas je najbolje da odlučujte srcem, jer vi tada skoro pa ne griješite Izlazak Jupitera i Saturna iz vašeg znaka potkraj prosinca simbolično najavljuju novi početak kada ostavljate iza sebe ono što je bilo i idete prema novim pobjedama.

Bit ćete slabi na jednog Raka jer će vam on pružiti iskustvo koje će u vama probuditi uspavane emocije. Bit će vam teško priznati, ali zaljubit ćete se. Odnos s Ribom bi također moglo biti značajno za neke od vas.

Valentinovo je dan koji ćete poželjeti provesti s onima koji su vam važni. Budite spremni primiti ljubav, naklonost i podršku koja dolaze od osoba iz vašeg privatnog i prijateljskog okruženja!

ljubavni horoskop vodenjak

VODENJAK

Ovo je godina suočavanja s proteklim razdobljem i kada će sve sjesti na svoje mjesto i to ponajviše s onim iskustvima i stvarima od kojih biste najradije okrenuli glavu. No ovaj put to neće biti moguće.

Sada trebate sami sebi priznati što želite – želite li biti u odnosu s kojim ste napola zadovoljni i zbog kojeg neprestano radite prilagodbe ili pak želite afirmirati želju za snažnijim odnosom i partnerom koji će vam biti ravnopravan i koji će vas uistinu zadovoljiti svojim kvalitetama.

Ova godina će biti godina izbora i lutanja dok zaista ne shvatite što želite. Vrijeme je da zaboravite na spašavanje onih koji nisu spremni sami sebe spasiti. Vrijeme je da prestanete bježati od očitog i da napravite reviziju svog ljubavnog života kako biste lakše mogli nastaviti sa životom.

Uran u Biku nuka vas da odgovorite na pitanja da li želite stajati na mjestu ili želite ići naprijed? Uran će u vama buditi otpor prema svemu što vam je ograničavajuće.
Stoga postoji mogućnost da u jednom času odlučite da je dosta, da se prelomite i shvatite, te doživite prosvjetljenje. Venera će vas podržavati u vašim ljubavnim namjerama u travnju, a potom opet u srpnju.

Mars će vas od početka srpnja pa sve do kraja godine poticati na izravno djelovanje, potaknuti će odlučno progovaranje o svemu i traženje odgovora na pitanja koja tražite.

Pitanje je jedino koliko će vas partner u svemu moći pratiti, a to ćete i sami moći procijeniti. Kada se krajem godine Jupiter i Saturn udruženo pokrenu i napuste Jarca te uđu u vaš znak, znajte da započinje vrlo važno razdoblje za vas. I tada ćete znati – što, s kim, kako i gdje!

Mars će u travnju probuditi strasti i pokrenuti vas na konkretnu akciju. Travanj je idealan za zaljubljivanje i buđenje osjećaja. U kolovozu biste mogli ući u novu vezu ili se čvršće povezati s voljenom osobom te s njom planirati bolju budućnost.

Poznanstvo s Ovnom bi vas moglo snažno uzdrmati u drugoj polovini godine i potaknuti da preispitate sve u što ste dosad vjerovali. Značajni su i odnosi s Blizancima jer s njima lako razmjenjujete mišljenja i lako se povezujete.

Za Valentinovo biste mogli biste previše očekivati ili željeti nešto što vam je jasno da sada ne možete dobiti. Uživajte u onome što sami dajete drugima i ne očekujte ništa zauzvrat.

ljubavni horoskop ribe

RIBE
Ova je godina jedna od najsretnijih za Ribe, rekli bi prava renesansa. Većina sporih planeta je na vašoj strani što bi vašem ljubavnom životu moglo dati na kvaliteti, stabilnosti i iscijeliti ga od loših iskustava iz prošlosti.

Postoji mogućnost da upravo preko prijatelja upoznate nekog tko će jako lako doprijeti do vašeg srca što bi vas moglo silno razveseliti, ali i malo preplašiti.
Moguće je da s jednom osobom ostvarite prijateljstvo i da se s vremenom taj odnos preobrazi u nešto više. U svakom slučaju planeti štite duge veze, ali vam i omogućuju stvaranje novih.

Neptun u vašem znaku naglasit će vašu karizmu, zavodljivost, neki bi rekli i neodoljivost. Znat ćete osvojiti partnera, opčarati ga pogledom, energijom koja zrači i kojoj je teško reći ‘ne’.

Ovo je razdoblje kada ne trebate i ne tražite ništa površno. Vama treba duboka emocionalna povezanost i osoba koja je spremna na isključivo takav odnos, netko tko zna voljeti i to čini bez zadrške od toga što donosi sutra.

Ovo je godina velikog otvaranja za sve u znaku Ribe jer ćete imati dovoljno samopouzdanja za konkretne i odlučne korake. Ovo je i vrijeme u kojem učite primati ljubav, odnosno otvarate se za bezbroj emocionalnih mogućnost.

Prestat ćete se žrtvovati i odricati za odnose koji vas iscrpljuju i osobe koje ne znaju što žele. Vi točno znate što hoćete i važno je da pronađete i osobu koja također zna što želi – a to je najbolji mogući odnos s vama. U ovoj bi vam se godini želje mogle vrlo lako ostvariti.

Ljeto će biti vaše godišnje doba za ljubav. Osobito ugodna iskustva mogli biste doživjeti u kolovozu i to sredinom mjeseca kada ćete dobivati puno nježnosti i pažnje od pojedinih osoba. Izgledno je da bi u vaš život mogao ući i jedan udvarač kojem će biti jako stalo do toga da vas osvoji.

Lav bi mogao biti sudbonosan u vašem emocionalnom životu. U potpunosti će vas opčiniti njegova velikodušnost i spremnost na uživanje u iskrenoj ljubavi. Godit će vam i odnos s Jarcem – znat ćete da mu možete vjerovati i da se možete osloniti na njega.

Za Valentinovo biste mogli primiti lijepe čestitke ili cvijeće od anonimnog udvarača. Razveselit će vas pomisao da netko misli na vas i da pored sebe imate osobu s kojom možete podijeliti radosti ovog dana.

Facebook Like Button