Pjenušac Misal Milenij Exclusive

Misal Milenij Exclusive, deveti je pjenušac u ponudi obitelji Peršurić, a nastao je u suradnji s opatijskom hotelskom kućom Hoteli Milenij.

Pjenušac proizveden od kupaže triju sorata, od kojih je najviše zastupljena Malvazija istarska, a dodatak su Pinot crni i Chardonnay je poseban po tome što je vrlo mlad iz berbe 2011, a stoga i nosi oznaku vintage 2011.

Obitelj Peršurić ostala je dosljedna svom stilu te je i ovo jedan ozbiljan i okusno vrlo bogat pjenušac, suh a odlikuju ga vrlo visoki ekstrakti što nije baš karakteristično za mlade pjenušce, dok mu je aromatika izrazito voćna.

Želja obitelji Peršurić i Uprave Hotela Milenij bila je ponuditi svojm gostima jedinstven pjenušac koji će upotpuniti ponudu Milenij Hotela zajedno s njihovim pralinama, te na taj način pružiti poseban doživljaj i trenutke za uživanje svojim gostima.

Pjenušac Misal Milenij Exclusive nastao je kao kruna dugogodišnje vrlo uspješne suradnje, a proizveden je u limitiranoj seriji od svega 1000 boca. U Milenij Hotelima se nadaju da će se svi koji posjete jedan od četiri objekata u kojima će se ovaj pjenušac služiti, osjećati posebno i uživati u pjenušcu isto onoliko koliko su obitelj Peršurić i ljudi iz hotelske kuće uživali stvarajući ga.

Pjenušac će, dakle, biti dostupan isključivo u Milenij Hotelima, gdje je i predstavljen 23. kolovoza kao- pjenušac kuće.

Obitelj Peršurić i predstavnici Milenij Hotela vjeruju da će ovaj pjenušac doprinjeti individualnom pristupu kojeg i jedni i drugi njeguju kad svojih gostiju/klijenata, a napominju kako će suradnju nastaviti i dogodine, ali ne namjeravaju povećavati količine boca, s obzirom da se radi o limitiranoj seriji jednog ekskluzivnog pjenušaca.

Uz dopuštenje Ane Peršurić (tekst i fotografije)

Facebook Like Button