Morbius je akcijski film koji će vas zasigurno uzbuditi

Mexico City, Berlin, Pariz, London i Madrid. To su gradovi u kojima se proteklih dana održala promotivna turneja za nadolazeći Marvelov akcijski SF Morbius.

Sukladno očekivanjima, najviše pozornosti plijenila je glavna zvijezda filma Jared Leto. Za svaku premijeru je odabrao osebujni outfit koji sigurno nikoga nije ostavio ravnodušnim jer je riječ o modnim kombinacijama koje se ne viđaju svaki dan. Možda za to postoji dobar razlog jer i sam film Morbius iskače iz svojih okvira.

Naime, Morbius je jedinstveni Marvelov junak koji se izdvaja svojom kompleksnošću i intrigom, što baš i nije čest slučaj za super junake. Također, to je lik koji, uz neizlječivu smrtonosnu bolest, prolazi kroz transformaciju koja njega i druge dovodi u opasne situacije.

leto-premjera-film-1

Iako na prvi pogled izgleda kao zahtjevna uloga, Leto je s velikim zadovoljstvom utjelovio Morbiusa. Razlog tome je što je uvidio velike sličnosti s njegovim karakterom, ali i to što nikada nije bio ekraniziran. Upravo je to ono što su obožavatelji čekali 2 godine zbog nekoliko odgoda uzrokovanih globalnom pandemijom, a domaća publika već od sutra ima priliku pogledati Morbiusa u kinima.

Promotivna turneja Morbiusa nije se zadržala samo na premijernom prikazivanju filma za obožavatelje. Leto se vrlo rado podružio i fotografirao s fanovima te potpisivao autograme. Isto tako, u Mexico Cityju mu se pridružila Adria Arjona, koja u filmu utjelovljuje dr. Martine Bancroft.

leto-premjera-film-2

Za očekivati je kako će se na glavnoj premijeri Morbiusa pojaviti i Matt Smith koji je pak utjelovio bliskog prijatelja dr. Morbiusa a koji također boluje od iste bolesti te ima vlastite skrivene motive. Ostaje nam za vidjeti priču nove Marvelove legende koja od sutra počinje s prikazivanjem kako u domaćim, tako i u kinima širom svijeta.

Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova konačno oživljava na velikom platnu uz Jareda Leta, dobitnika prestižne nagrade Oscar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Michaela Morbiusa.

Uslijed rijetke krvne bolesti, odlučan spasiti druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius odlučuje se za opasan eksperiment. Premda se isprva sve čini iznimno uspješnim, on sam pretvara se u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak podlegnuti novim misterioznim porivima?

Uz dopuštenje: Con Film (sve fotografije)

Facebook Like Button