Uvijek me žalosti kada vidim da je neki zagrebački kazališni festival „nakrcan“ predstavama iz zagrebačkih kazališta jer mi se festivali čine odličnom prilikom da se vide (dobre) predstave iz drugih sredina.
Sigurni smo da želite uživati u zimskim šetnjama, ali zima, hladan zrak i suha kosa jednostavno se ne vole.
Vrhunska vinarka Ana Paula Bartolucci je vinarka iz raskošno lijepe Argentine, točnije iz Chandona.
Alain Ducasse, jedan od najcjenjenijih kuhara na svijetu, koji je zaslužio čak 20 Michelinovih zvjezdica, nedavno je otvorio novi restoran u Parizu – i to restoran na brodu, koji putuje niz rijeku Seinu
Ovaj intervju s umjetnikom i redateljem Thomasom Leverittom, poznatim angloameričkim umjetnikom aktivnim u brojnim svjetskim etabliranim medijima, donosi nam njegovo viđenje i utjecaj sunca na ljudsko tijelo, kožu ponajviše lice.
Simpatična šefica kuhinje hotela Esplanade, Ana Grgić Tomić, otkriva nam u ovom intervjuu putanju svog uspjeha.
Najavljeni koncert za 8. ožujak rasprodan je u svega pet dana, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije – 9. ožujka.
Ulaskom u siječanj, otvaraju se vrata novim književnim avanturama u 2024. koju započinjemo sa šest novih knjiga – od dječijih do onih za odrasle.
Nakon što je „Zvuk slobode“ osvojio svijet, poharao kino blagajne i ostavio za sobom neke jake studijske naslove, skrenuta je pažnja na novu inovativnu studijsku platformu
Humorističnom anegdotom iz svoje očinske karijere, poznati komunikacijski trener Ante Mihaljević objasnio kako humor može pozitivno utjecati na vaš posao.