Preporuke

Pivo postaje sve popularniji gastronomski trend

Proizvodnja piva započela je kao kućanski posao kojeg su obavljale žene, pa tako možemo reći da je od samih početaka pivo pronašlo svoje mjesto u kuhinji i gastronomiji.

U dvorcu Martinis Marchi izloženi impresivni BMW modeli

Prvi vikend kolovoza u najpoznatijem šoltanskom dvorcu održan je već tradicionalni Martinis Marchi ljetni party – jedno od najekskluzivnijih događanja na Jadranu

Zagreb na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi

Zagreb nudi neke od najatraktivnijih ponuda na globalnoj turističkoj digitalnoj platformi.

Esplanade prvi je u Hrvatskoj prepoznao WWF-ovu globalnu inicijativu

WWF i hotel Esplanade Zagreb ujedinili su snage kroz inicijativu smanjenja otpada od hrane čiji je cilj održivost, ‘zero food waste’ i smanjivanje utjecaja na okoliš.

Kako je nastao slavni cheesecakea – slavimo svjetski dan cheesecakea

Volite li slatko i kremasto, a uz sve to volite i sir, onda je za vas idealna slastica cheesecake, delicija koja 30. srpnja u svijetu slavi svoj dan.

Turisti sve više traže hrvatske ekoproizvode

Zdrava, organska plant-based prehrana rastući je trend u svijetu, stoga ne čudi da gosti sve više tražeeko ponudu kada posjete i lijepu našu.

Ljeto bez roštilja nije pravo ljeto

Što je ljeto bez pravog roštilje? A kuhar bez Weber roštilja propušta mnoge gastronomske užitke.

Nove gurmanske senzacije chefice Ane Grgić

U ljetnom šik ozračju terase Oleander predstavljena je nova senzacionalna selekcija autorskih jela šefice kuhinje Ane Grgić.

RokOtok krenuo iz Dubrovnika

U spomen na sina Roka Ribafish započeo plivačko – edukativnu avanturu.

Spas od ljetnih vrućina

Spas od ljetnih vrućina potražite u Beefeater City Park-u, uz omiljeni G&T i sjajan provod