Mrzlin grad izletnička idila nadomak Plitvičkih jezera

Mrzlin Grad prava je lička idila nadomak mora i najpoznatijeg nacionalnog parka u Hrvata, Plitvičkih jezera.

OVDJE saznajte što vam još Lika može ponuditi za vaš najbolji izlet ili idilični odmor

Lika je sjajno mjesto za izlet i pravo osvježenje uz bezbroj zanimljivosti ovog hrvatskog kraja
Destinacija Lika postaje najtraženije mjesto za odmor
Gacka i Lika – naša su dika

Obiteljsko domaćinstvo Mrzlin grad nalazi se 200 metara poviše poznatog odmorišta Borje kod Plitvičkih jezera. Smješteno je u dolini ispod vrha Mrsinja, gdje se nalaze ostaci utvrde upravne Krbavske biskupije iz 12 st. U nastavku, pak, proteže se koreničko polje gdje puca prekrasan pogled na golu Plješivicu.

Osim izleta jednog od najposjećenijih hrvatskih nacionalnih parkova, vlasnici nude i usluge organizacije mnogih drugih izleta poput raftinga na Uni, pješačenja i planinarenja u okolici,  raspoznavanja tragova u prirodi, fotosafarija, jahačkih tura, te lova i ribolova.

U ponudi je i smještaj u šest soba koje ukupno mogu primiti 14 osoba, a koje su opremljene zasebnim kupaonicama i centralnim grijanjem. U stilsko uređenoj konobi služe se specijaliteti domaće kuhinje i poznatih ličkih jela. Poseban ugođaj pruža otvoreni kamin u dnevnom boravku uz koji se gosti mogu ugrijati.

Mrzlin grad nalazi se izvrsnoj lokaciji – od Plitvičkih jezera udaljen je samo desetak minuta vožnje, a  od ljetnih turističkih središta – Zadra i Senja – tek sat vremena vožnje osobnim automobilom.

KORISNE INFORMACIJE

GOSPODARSTVO: Mrzlin grad 
LOKACIJA: Korenica (Vrelo 3)
KONTAKT:Tel: 00 385 (0) 91 2303 759, e-mail: mrzlin.grad@mail.inet.hr
KAKO DOĆI:automobilom, autobusom do odmorišta Borje, Plitvička jezera

Facebook Like Button