Najava 4. Salona pjenušavih vina Zagreb

Salon pjenušavih vina Zagreb, ususret svom 4. izdanju (31.1.2020.), povezuje lijepo, edukativno i korisno u zabavnim ženskim razgovorima uz pjenušava vina u trgovini Durance Hrvatska, predstavljajući nježne i fine kozmetičke proizvode s najboljim prirodnim sastojcima iz Provanse i fine mjehuriće hrvatskih pjenušaca u predblagdansko vrijeme.

salon-pjenusavih-vina-najava-1

Poveznica ovih elegantnih i finih druženja je i Francuska jer znamo da najpoznatija pjenušava vina dolaze iz francuske pokrajine Champagne, pa je ta francuska finoća u svim segmentima večeri bila poveznica druženja žena u učenju, kušanju i zanimljivim razgovorima s predstavnicom boutique krašićke vinarije BARUN – Marom Špoljar Barundić.

salon-pjenusavih-vina-najava-2

Razgovori su započeli uz malu edukaciju o pjenušavim vinima koju je vodila prof. Marija Vukelić, direktorica 4. Salona pjenušavih vina u Zagrebu. Razgovaralo se o različitim vrstama pjenušavih vina prema načinu proizvodnje i prema slatkoći, a izvrsni su primjeri bili (suhi) BARUN ELEGANCE, extra brut, pjenušavo vino do sorte manzoni, jedinstven u Hrvatskoj te isto tako poseban i jedinstven slatkasti pjenušac BARUN AMOUREUX, extra sec, od sorte muškat žuti.

salon-pjenusavih-vina-najava-3

Uz pjenušce ponuđeni su svakodnevni zalogaji, krekeri s namazom od sira sa domaćim šipkom i mažuranom. Durance proizvode je predstavila vlasnica trgovine Renata Jurić nudeći mirisnu terapiju za dom, za tijelo ili kao poklon za nadolazeće blagdane.

salon-pjenusavih-vina-najava-4

Više o događaju pročitajte u izvješću i na FB stranici Salon of Sparkling wines.

Uz dopuštenje: Zlatne riječi sve fotografije)