My Global Fashion Awardsa

Najveći modni događaj My Global Fashion Awards ponovo donosi dašak glamura u Split, a održat će se 05. lipnja u bajkovitom dvoru splitskog Perivoja. U najavi najvećeg modnog događaja zasjala je manekenka Paula Buljan i to u predivnoj bijeloj haljini, koja će uz crnu biti tema ovogodišnjih nagrada.

Unatoč tomu što joj je tek 19 godina, Paula Buljan niže svjetske uspjehe pa je tako samo nekoliko dana prije nego što je stigla u Split snimila kampanju za Chanel u Grčkoj. Predivnu haljinu koju Paula nosi dizajnirala je splitska dizajnerica Monika Sablić te je sveukupnim dojmom uspješno dočaran samo dio glamura koji nas očekuje na ovom prestižnom događaju. Nominirane je birao stručni žiri u sastavu Nenad Korkut, Zvona Vučkovič, Neda Makjanić-Kunić, Josip Grabovac, Marco Consoli i Vanja Ljubić.

my-global-fashion-awards-2

Za pet kategorija glasanje se odvija putem STORYBOOK-a, koji je ujedno i medijski pokrovitelj, a ostalih 5 kategorija se dodjeljuju direktno odabirom prethodno navedenog žirija. Detaljne informacije čuvaju se kao najveća tajna, no jedno je sigurno poznatih lica neće nedostajati.

my-global-fashion-awards-1

Iako se još nisu slegli dojmovi prošlogodišnjeg MGF Awardsa organizatorica Gianna Apostolski iznimno je zadovoljna kako je sve proteklo te najavljuje spektakularnu večer i zahvaljuje se sponzorima ove manifestacije TZ grada Splita, TZ splitsko-dalmatinske županije, županiji splitsko-dalmatinskoj te svim preostalim pokroviteljima.

Uz dopuštenje: Selet PR (sve fotografije)