Obonjan – potpuno novi doživljaj odmora

Tražite li bijeg od svakodnevice uz aktivan odmor i chillanje, ali bez dosade? Dođite na Obonjan! Otok Obonjan ove sezone svojim gostima osigurava odmor uz potpuno novi doživljaj ljetovanja.

Dosta ti je gradskog asfalta, žudiš za odmorom glave i tijela, križaš dane na kalendaru do prvih sunčanih dana, ljetovanja dok jedva čekaš godišnji odmor? Ako su odgovori većinom potvrdni, molimo te nastavi čitati – imamo još par pitanja za tebe.

Na dugo očekivani godišnji odmor želiš koa avanturist otkrivati skrivene plaže, dobro jesti, chillati uz bazen i koktele, a navečer brojati zvijezde dok te tvoj omiljeni DJ oduševljava sa svakim novim setom? Želite li na ljetovanju doživjeti nešto novo i drugačije i napraviti napokon nešto za sebe ove godine? Ako su odgovori opet potvrdni, imamo rješenje – dođite na odmor na otok Obonjan.

otok-obonjan-1

Na Obonjanu su dani upravo takvi. Mirni, ugodni, zabavni, drugačiji. Dani obično započinju jogom i relaksacijom uz razne radionice i wellness program. Možete voziti kajak, napokon probati vožnju na svima poznatoj banani, iznajmiti čamac i zaletjeti se do obližnjeg otoka. Mogućnosti za aktivni odmor je bezbroj. Nakon jutarnjeg chillanja po plaži, najbolje je posjetiti gastro oazu koja će zadovoljiti i najzahtjevnije apetite.

Popodnevni sati pravo su vrijeme za druženje uz bazen i koktele i doček zalaska sunca. Zatim slijedi večera i milijun novih mogućnosti. Gledanje u zvijezde s velikim teleskopom, romantična večera u dvoje, šetnja po otoku, chillout na glazbenim večerama.

otok-obonjan-2

Otok Obonjan sa svojim ‘adults only’ konceptom se obraća svima kojima treba pauza nakon zahtjevne godine prepune poslovnih i privatnih izazova te omogućuje gostima da godišnji odmor provedu baš po svojoj mjeri – kombinirajući odmor, uživanje, učenje novih vještina, ali i sjajnu zabavu.

Sezona na otoku Obonjan traje od 29. lipnja do 2. rujna, a smještaj je moguće rezervirati već danas putem stranice Obonjan-island.com. Trenutno je u tijeku i ‘early bird buking’ pa ako rezervirate smještaj do 1. travnja ostvarujete 10 posto popusta.

otok-obonjan-3

Više informacija pronađite na web stranici otoka Obonjan-island.com te Facebook ili Instagram stranici.

otok-obonjan

Uz dopuštenje: 404 (sve fotografije)

Facebook Like Button