Održan Moët & Chandon Grand Day!

Moët & Chandon Grand Day, s blistavim nizom događaja 22.lipnja slavljen je diljem svijeta, a spektakularni Moët Grand Day održan je na Kornatima u konobi Opat gdje su mnogobrojni gosti slavili u odličnoj atmosferi i nastupu muzičkog benda Soul Fingers.

moet-grand-day-1

U predivnoj uvali na Kornatima Chef Ante Božikov pripremio je gastro delicije u kojima su tijekom dana uživali svi prisutni, a koje su se savršeno sljubile s Moët & Chandon mjehurićima.

moet-grand-day-2

U opuštenoj ljetnoj, slavljeničkoj atmosferi uz nezaboravan nastup Soul Fingersa u prirodi Kornata, Moët Grand Day uistinu se obilježio na poseban način na jedinstvenoj lokaciji Nacionalnog parka Kornati!

moet-grand-day-3

Slavlje se nastavilo i Moët Gala večerom u nekoliko slijedova, a svaki je pratio Moët, od Moët & Chandon Imperial Brut, Imperial Rose, Moët & Chandon Vintage, Vintage Rose do Moët & Chandon Nectar uz desert.

moet-grand-day-4

U Hrvatskoj se Moët Grand Day obilježio od Dubrovnika, na Copacabana Beach, do najboljeg noćnog kluba, Culture Club Revelin, na Malom Lošinju i Borik Meditteranean Baru te do Rovinja u Valentino Champagne Baru.

moet-grand-day-5

Moët & Chandon, s ponosom je ovom prilikom obilježio i 150. obljetnicu Moët Impériala, šampanjca koji je ujedno stvarao stil kuće i kulturu uživanja u brut šampanjcima!

#MoetMoment #MustBeMoet #MoetGrandDay

Uz dopuštenje: Miva
Fotografije: Šimun Šitum

Facebook Like Button