Rooftop Lateral Veuve Clicquot Champagne Bar

Stigao je s proljećem na 26.kat zagrebačkog „rooftopa“. U suradnji Rooftop Laterala i Miva galerije vina predstavljeno je proljetno ruho Veuve Clicquot Champagne bara.

veuve-clicquot-rich-1

Oaza zelenila, odlična atmosfera i prekrasan pogled na grad Zagreb, pitate se gdje je to?

U popularnom VMD kvartu, Rooftop Lateral s vrtnim ambijentom i s jedinstvenim pogledom na metropolu privukao je mnoge koji su već prošle godine uživali u bogatom programu, odličnim koktelima i ljubaznom osoblju.

veuve-clicquot-rich-2

S proljećem stigao je i ove godine na isto mjesto, 26.kat zagrebačkog „rooftopa“ proljetni program Veuve Clicquot Champagne Bar gdje ćete moći uživati u prekrasno uređenom prostoru, odličnoj atmosferi i mjehurićima šampanjca Veuve Clicquot, uz tradicionalni Veuve Clicquot Brut, u ponudi će se naći i Veuve Clicquot Rosé te Veuve Clicquot Rich, ali svakako uživati će se i uz ostalu bogatu ponudu Rooftop Laterala, velikom izboru vrhunskih vina, prosecca te raznih koktela.

veuve-clicquot-rich

Sve navedeno sasvim je dovoljan razlog da se uputite u Veuve Clicquot Champagne Bar na Rooftop Lateralu koji će službeno započeti raditi od utorka 23.travnja 2019.

veuve-clicquot-rich-3

veuve-clicquot-rich-4

veuve-clicquot-rich-5

veuve-clicquot-rich-6

Uz dopuštenje: Miva (sve fotografije)

Facebook Like Button