Veuve Clicquot i Polo Rovinj

U predivnom Rovinju, održan je treći po redu Rovinj Beach Polo Cup, a i ove godine Veuve Clicquot bio je sponzor jednog tima igrača.

veuve-clicquot-polo-team

U predivnoj atmosferi polo arene i pogledu na Rovinj, tražilo se mjesto više upravo u predivno dekoriranom Veuve Clicquot loungeu, odakle se uz mjehuriće Veuve Clicquot šampanjca bodrio Veuve Clicquot team. Veliki uspjeh postigao je pobjednički tim turnira, tim Adris grupe koji je pobjedu slavio uz nezaobilazan Veuve Clicquot šampanjac.

danijela-gajski-gordan-jasna-mohor

Predivna atmosfera, arena uz more i pogled na Rovinj, zaista jedinstveni događaj za sve prisutne goste. Polo igrači iz 12 zemalja prodefilirali su gradom na svojim konjima, a građani i turisti dobili su priliku osjetiti posebnost ovog događanja i doznati više o ovom kraljevskom sportu.

veuve-clicquot-team-11

Među mnogobrojnim poznatim uzvanicima ovogodišnjeg Rovinj Beach Polo Cup događaja, zapažene gošće bile su i Jo & Leah Wood, bivša supruga i kćer člana kultnog rock sastava The Rolling Stones grupe, koje su također uživale u Veuve Clicquot loungeu, ali i ostale svjetski poznate osobe, poput poznate američke glumice Eve LaRue, te pjevačice Sophie Ellis Bextor koja je održala odličan koncert.

veuve-clicquot-brut-rose-rich

veuve-clicquot-2

veuve-clicquot-team-2

Uz dopuštenje: Miva
Fotografije: Željko Vidinović

Facebook Like Button