Olympian najluksuzniji hotel Hong Konga

Najnoviji hotel u Hong Kongu otvorio se prije svega mjesec dana, a smješten je u predivnom dijelu West Kowloonu. Boutique hotel Olympian sa svoje trideset i dvije sobe nudi niz elegantnih i modernih soba sa zadivljujućim pogledom na luku Victoriu i prekrasnu vizuru grada. On je idealno mjesto za sve koji traže opuštanje i mir u užurbanoj urbanoj oazi koja se nalazi u blizini najboljih mjesta koje ovaj grad može ponuditi. Olympian se nalazi u sklopu poznatog lanaca Sino Hotela iz Hong Konga koji posjeduje i hotele The Pottinger, Island Pacific Hotel, Hong Kong Gold Coast Hotel, City Garden Hotel te The Royal Pacific Hotel & Towers.

olympian-1

Lokacija hotela i sadržaj okolice

Hotel je smješten samo tri minute od Olimpijske stanice gdje je smješten Olimpijski grad i veliki trgovački kompleks koji je ujedno dom i mnogih svjetskih brandova. Svega na par minuta vožnje nalazi se i Central i Kowloon stanica koje su smještene ispod luksuznog Elements trgovačkog centra. Uz veliki broj dućana i butika s dizajnerskim modnim markama sigurno će svatko naći svoje favorite. U ovom centru smješteni su i neki od najboljih restorana i barova koji su neizostavni pri posjeti ovom fascinantnom gradu. Također u blizini ovog hotela nalaze se neka od najboljih mjesta za objed i savršenu kupovinu u Hong Kongu, a nedaleko se nalazi i poznato poslovno središte Tsim Sha Tsui.

olympian-2

Harbour city još je jedan veliki trgovački centar koji se nalazi u blizini, a iz njega se nesumnjivo pruža jedan od najsenzacionalnijih pogleda na luku. Čak i ako ništa ne namjeravate kupovati zbog takvog pogleda vrijedi posjetiti ovaj raskošni centar.

olympian-3

Izdvojeno

> Ako želite okusiti vrhunsku tradicionalnu hranu ovog dijela svijeta kušajte poznati specijalitet Dim sum kojeg priprema poznati vrhunski kuhar Tim Ho Wana, ovjenčan s Michelinovom zvijezdom.
> Za vrhunsko iskustvo u Hong Kongu krenite svakako u vožnju trajektom iz Tsim Sha Tsuia do Central postaje i dok se vozite uz luku Victoria doživjeti ćete spektakularnu panoramu lepeze nebodera Hong Konga.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button