Paola D’Onofrio

Vjenčanje je jedan od najljepših dana u životu ljudi koji su odlučili svoju ljubav ovjekovječiti tim predivnim činom. Svaka mladenka želi da joj taj dan ostane u najljepšem sjećanju stoga je posebno fokusirana na izbor vjenčane haljine u kojoj želi izgledati kao prava princeza.

Ulaskom u rimski atelijer Paole D’Onofrio vrijeme staje.

paola-d-onofrio-1

Okruženi velikim ogledalima zlatnih detalja, tamnim drvenim podovima, raskošnim zastorima i bogato tapeciranim naslonjačima na trenutak zaboravite gdje se nalazite jer se osjećate poput francuske princeze. Modni brand Paole D’Onofrio nastao je u strogom centru talijanske metropole, Rimu, u kojem brojne buduće mladenke pronalaze svoje haljine za svadbenu svečanost. U ovom sugestivnom ambijentu, uređenom u romantičnom stilu 18. stoljeća, ulazite u svijet vjenčanica koje će vas na prvi pogled osvojiti i zarobiti vaše srce.

paola-d-onofrio-2Paola D’Onofrio svojom romantičnom vizijom uzdigla je svoje vjenčanice u visoku modu, učinivši ih prestižnima i ekskluzivnima. Uz njezine vjerne krojačice, ove haljine više nisu samo komad za Pret-aPorter, već jedinstvena haljina u kojoj ćete provesti najljepši dan u životu baš onako kako ste ga sanjale.

Vjenčanica Paole D’Onofrio su raskošne, bogate detaljima poput ručno izrađene čipke i našivenih Swarovski kristala. Više informacija potražite na web stranici www.paoladonofrio.it te pronađite idealnu vjenčanicu za sebe ili haljinu za svoju kumu, majku ili svekrvu.

*U Hrvatskoj vjenčanice talijanskog modnog branda možete pronaći u studiju Penelope u Zagrebu koji su i ekskluzivno zastupnici modnog branda Paole D’Onofrio.

Fotografije: www.paoladonofrio.it

Facebook Like Button