Što se krije ispod vjenčanice?

Kada se pripremate za svoju prvu bračnu noć, koju ćete provesti u društvu svoje bolje polovice, za tu posebnu noć želite izgledati bolje nego ikada prije. U glavi Vam se vrte misli i ideje o tome kakvo spektakularno rublje bi treble odabrati kako bi zadivile svog dragog i njemu bila najljepša žena u tom trenutku. Kod odabira donjeg rublja za prvu bračnu noć usredotočite se na stvari koje Vi volite i u kojima se osjećate ugodno, vodeći računa o tome što Vaš partner voli vidjeti na Vama i što bi mu se moglo svidjeti. Budući da ste već prije braka proveli mnogo zajedničkih trenutaka, zasigurno poznajete ukus i stil svoga budućeg supruga.

Poznavanje partnerovih osobina će Vam olakšati odluku pa se možete koncentrirati na želju da tu večer budete njegova princeza. Iako ćete prilikom organizacije vlastitog vjenčanja na pameti imati mnogobrojne zadatke i stvari koje ćete morati obaviti, potrudite se da u zajedničkim trenutcima izgledate kao njegova domina. Muškarci vole vidjeti lijepo donje rublje na ženi, a fantazije i razmišljanje o tome što žena ima ispod odjeće još više ih integrira i uzbuđuje. Neka Vaš dragi prije prve bračne noći mašta o vama i o onome što njegova voljena nosi ispod vjenčanice. Vjerujte nam, te će ga misli odvesti daleko, a Vaša bračna noć ostat će Vam u nezaboravnom sjećanju. Stoga odabir rublja za vlastito vjenčanje ne uzimajte olako, već se potrudite da zaista izgledate zavodljivo i poželjno.

ispod-vjencanice-noge

Kako bi se što bolje pripremili za dugo očekivano vjenčanje, trebate pripaziti na važan detalj poput donjeg rublja. Sve žene uživaju u odabiru donjeg rublja kojim će oduševiti svog dragog, stoga to zaista mora biti nešto posebno za Vaš veliki dan. Nemojte se zamarati i obazirati na oblik tijela jer su, u tom trenutku, to nebitni detalji. Većina žena glavu razbija mislima hoće li dragi na njoj zamijetiti višak kilograma ili celulit na nogama, no, drage naše, njima je tijekom bračne noći Vaš celulit zaista nevažan.On Vas voli i prihvaća onakvu kakva Vi jeste stoga se usredotočite na odabir lijepog donjeg rublja.U dotičnoj noći preplavit će Vas emocije i požuda, a na Vama je samo da se prepustite toj ljubavi.

O čemu trebate voditi računa prilikom odabira donjeg rublja
Kada se odlučujete za donje rublje pokušajte, ako ste u mogućnosti, ne obazirati se na njegovu cijenu jer ipak je riječ o Vama i vašoj romantičnoj, bračnoj noći. Prvi put nemojte štedjeti na sebi, a pritom budite svjesne da ćete kvalitetnije rublje nositi i mnogo vremena kasnije, za razliku od jeftinijih komada. Iako je skriveno ispod vjenčanice i ne vidi se, taj bitan detalj pada u prvi plan plan za vrijeme Vaše prve bračne noći.

Kako odabrati pravilno doje rublje ispod vjenčanice?
Izbor donjeg rublja ovisi o izboru vjenčanice. Ako ste se odlučili za usku vjenčanicu bitno je da vodite računa o tome da Vaše donje rublje bude bez rub kako se ništa ne bi ocrtavalo kroz haljinu. Rublje bez ruba u boji kože možete pronaći u svakoj prodavaonici, a ovim odabirom postižete odličan efekt – izgledat će kao da ispod vjenčanice nemate ništa.

ispod-vjencanice-grudnjak

Što se tiče grudnjaka, možete se odlučiti za dvije varijante. Klasičan grudnjak koji ćete obuči ispod vjenčanice ili grudnjak ušiven u samu vjenčanicu. Ukoliko imate veća prsa, pazite da Vam grudnjak ima dobru potporu kako bi se tijekom svadbene noći mogli normalno plesati bez brige o tome hoće li Vam grudi ispasti. Kupljeno donje rublje isprobajte nekoliko dana prije vjenčanja kako bi sa sigurnošću utvrdili da je sve u redu. Trebate se osjećati ugodno, a ne da Vas nešto žulja, zateže ili da imate neugodan osjećaj da će Vam svaki trenutak nešto ispasti. Prije svega, donje rublje treba biti udobno jer ipak ste Vi ta koja će cijelu noć provesti u vjenčanici. Što se tiče boja, izbori su zaista raznoliki. Ako ste tradicionalni tip osobe i više volite klasiku preporučujemo Vam boju kože, slonovaču ili klasičnu crnu. Materijali od kojega je izrađeno donje rublje neka budu što prirodnije, po mogućnosti svila ili čipka s malenim detaljima.

Piše: Wish.hr

Facebook Like Button