Bestseler – knjiga Poricanje

Ako vam se svidjela Djevojka u vlaku, svidjet će vam se i ovaj roman.

poricanjeZamislite da u romanu koji ste upravo otvorili naletite na – sebe i svoju najmračniju tajnu… Na Catherineinu noćnom ormariću pojavio se neobičan roman koji je sa zanimanjem počela čitati. Priča ju je potpuno uvukla, no sa svakom je stranicom bilo sve jasnije da roman do najsitnijeg detalja pripovijeda o njoj i njezinoj tajni za koju je vjerovala da je zakopana i da je nitko nikad neće otkopati…

Tako počinje sjajan psihološki triler Poricanje, prozni prvijenac britanske autorice Renée Knight, jedan od velikih hitova prošle godine, roman koji je suvereno zasjeo na vrh ljestvice najprodavanijih romana Sunday Timesa, ali i koji je prije objave uspoređivan s Djevojkom u vlaku Paule Hawkins i Nestalom Gillian Flynn.

Renée Knight imala je 54 godine kad je njezin roman izazvao pravu senzaciju među agentima. Sklopljeni su ugovori s čak 25 izdavača iz svijeta te prodana prava za holivudsku ekranizaciju. Sve to prije nego što je roman objavlje. Nakon izlaska roman je postao bestseler, hvaljen kao jedan od najorginalnijih psiholoških trilera objavljenih posljednjih godina.

Kritika o Poricanju:
Žestoko napet psihološki triler pun savršeno složenih obrata.
New York Times

Inteligentan triler prepun obrata.
Elle

Izuzetan prvijenac britanske scenaristice uznemirujući je psihološki triler o krivnji i žaljenju, priča koja vodi do šokantnog finala.
Publishers Weekly

Psihološki triler koji stvara ovisnost.
Kirkus Reviews

Senzacionalan psihološki triler… točno onakav kakav treba biti.
Lee Child

Nevjerojatno napeto, ne ispušta se iz ruku.
Marian Keyes

Moćna priča koja ostaje s čitateljem i dugo nakon posljednje stranice.
Rosamund Lupton

Majstorski ispričano. Progutao sam ga u dahu.
Gill Hornby

Renée Knight režirala je dokumentarne filmove za BBC prije no što se posvetila pisanju. „Poricanje“ je njezin prvi objavljeni roman. Živi u Londonu s mužem i dvoje djece.

Uz dopuštenje: Profil knjiga (sve fotografije)

Facebook Like Button