Poslije svega: Pad – novi nastavak serijala o ljubavi i strasti

Veza između Hardina i Tesse nije bila jednostavna od samog početka, a sada će se naći na kušnji više nego ikada prije. Hoće li to biti njihov kraj ili će i ovog puta uspjeti sve izgladiti? No jedno se iz trailera već sada može zaključiti: treći film će biti puno intenzivniji od prva dva zajedno.

Pogledajte najavu i uvjerite se sami:

Nastavak velike uspješnice serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice Anne Todd, odavno je proglašen globalnom senzacijom.

poslije-svega-pad-1

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, ali sad su dospjeli u fazu u kojoj se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tessa sprema donijeti jednu od važnijih odluka u životu, sve se promijeni. Hardin se još uvijek ne zna kontrolirati i sve oko nje počinje se raspadati.

poslije-svega-pad-2

Nikome ne može vjerovati, nitko nije onakav kakav se čini. Ni obitelj, ni prijatelji.

Uživajte i u slijedećim filmskim naslovima

Koje sve serije možete pronaći na portalu Wish.hr – Pregled objava od televizijskih dokumentaraca do igranih serija.
Filmska romansa “Poslije svega” – Kako je sve počelo. Filmska romansa s dozom misterije koju ćete obožavati, temeljena na svjetskom bestselleru.
Serija Vikinzi – Pet ključnih trenutaka – U pratnji snažnih i neslomljivih Vikinga u seriji za pamćenje.
Danska serija koja oduzima dah – Kad se slegne prašina – Misterij, kriminal, terorizam, nasilje, ali i emocije, osobne priče i zanimljivi likovi, ono su što ovu dansku seriju čini privlačnom.
Shetland – briljantna škotska kriminalistička serija – Hvaljena serija temelji se na romanima nagrađivane britanske spisateljice krimića Ann Cleeves
– Zašto je miniserija Tajna jedna od najboljih kriminalističkih serijaUznemirujuća i neobična, temelji se na novinarskom osvrtu a priča o dvostrukom ubojstvu.

Uz dopuštenje: Blitz (sve fotografije)

Facebook Like Button