Prijateljski hoteli za ljubimce

Donosimo vam pregled luksuznih svjetskih hotela koji omogućavaju i ugošćavanje kućnih ljubimca. Sve više hotela nude smještaj i kućnim ljubimcima, omogućujući da obožavani četveronožni mezimci budu sa svojim vlasnicima uvijek i svugdje. Usluge su uglavnom usredotočene na pse, s ciljem da im se osigura tretman u stilu pet zvjezdica.

Cliveden House, Berkshire

Ruralna pozicija ovog utočišta je ključna za sve. Cliveden House nudi prijateljski smještaj kućnim ljubimcima, a vlasnik i ljubimac mogu uživati u različitim dostupnim sadržajima. Paket uključuje pseće delicije, kao što su: pismo dobrodošlice, krevet, zdjice, jedan obrok dnevno, ručnike, poslastice i osobnu Cliveden vodilicu. Pseća večera može biti odabrana s psećeg menija, od piletine i suhe hrane, do posebnog odreska, riže i umaka. Dok je vaš ljubimac u kulinarskom nebu vi možete uživati u restoranu u večeri u tri slijeda,vrhunskog kuhara Andre Garreta. Nakon ovakvih raskošnih doživljaja, možete krenuti u šetnju prekrasnim krajolikom dostupnim odmah čim zakoračite izvan vrata hotela.

 

Fairmont Miramar Hotel and Bungalows, Santa Monica

pet-fairmont-miramar
Fairmont Santa Monica je elegantan i povijesni hotel uz samu obalu, koja je prepuna luksuznih objekata, podjednako namijenjen vlasnicima i njihovim ljubimcima. PAW (Pet Always Welcome) program uključuje pseći krevet, zdjelicu, poslastice, šetnje i ostale usluge u koje su uključene, zamislite, i pseća masaža lica. Dok se opuštate unutar ovog luksuznog objekta ili istražujete povijest Santa Monica možete biti sigurni da je vaš ljubimac smješten u raju za pse.

 

Hotel Viceroy Riviera Maya, Mexico

pet-hotel-viceroy
Ako vam je privlačniji opušteno i raskošno putovanje u tropsko odmaralište, tada je Viceroy Riviera Maya idealno mjesto za vas i vašeg ljubimca. Smješten na dugačkoj plaži s bijelim pijeskom, ovo mjesto pruža savršenu priliku za besciljno lutanje s vašim psom, svježi oceanski zrak i impresivan pogled na karipsko more. Mali psi su i više nego dobrodošli a omogućen im je pseći krevet, zdjelica i pozdravna poslastica. Ovaj hotel je pravi simbol opuštajućeg luksuza u egzotičnom okruženju.

 

Melia Reina Victoria, Madrid

pet-me-reina
Ako vaš pas i vi više uživate u uzbudljivom okruženju, onda je dolazak u španjolski glavni grad idealan. Melia Reina Victoria pruža sve usluge koje vaš pas može sanjati. Hotel je smješten u blizini Parque Del Retiro, gdje vi i vaši krznati pratilac možete uživati uz šetnje. Ovaj hotel nudi luksuzni boravak u kulturno bogatom gradu punom energije i užurbanosti.

 

Surrey Hotel, New York

pet-surrey-hotel
Usluga ‘Posh Pets’ u ovom hotelu nudi idealni gradski smještaj za vas i vašeg četveronožnožnog ljubimca. Ovaj hotel ima najviši nivo usluge za kućne ljubimce, koji uključuje bogati izbor kolačića, poslastice iz Bocce’s pekarnice, pseći krevet, zdjelice za hranu i vodu i Posh Pet dobrodošlicu. Za razmaženije tu je “Throw Me a Bone” usluga šetnje psa, pseći salon, popis lokalnih parkova i restorana koji primaju kućne ljubimce. Jednostavno, ne možete više od ponuđenog u ovom hotelu pružiti svom psu kako biste ga dodatno razmazili.

pet-pet

 

 

 

Tekst i fotografije uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.

Quintessentially
tel: +385 (0) 1 777 6164