Prijenos uživo sa svjetske premijere

Prijenos uživo sa svjetske premijere filma Nemoguća misija: Odmetnuti!

Večeras pratite live prijenos sa crvenoga tepiha u Beču, a u kinima film pogledajte pretpremijerno već u srijedu!

Novi nastavak planetarno popularne Nemoguće misije pretpremijerno u hrvatska kina stiže već u srijedu, 29. srpnja! Karte su puštene u pretprodaju i ne sumnjamo da će, sudeći po traileru i reakcijama fanova, ovo biti još jedan megauspješan nastavak. Ako tome pridodamo i činjenicu da glavni glumac Tom Cruise, koji u filmu glumi već kultnoga Ethana Hunta, sve opasne scene i nevjerojatne akrobacije izvodi potpuno sam i bez pomoći kaskadera, sigurni smo da nas čeka adrenalinom nabijena fenomenalna akcijska avantura koja će puniti kino-dvorane. Osim uobičajenih kino formata, Nemoguća misija: Odmetnuti bit će prikazana i u premium formatima kao što su IMAX i 4DX koje možete pogledati u CineStaru. Film Nemoguća misija: Odmetnuti u kina stiže u distribuciji Blitz filma.

A u iščekivanju hrvatske pretpremijere filma, večeras možete pogledati live prijenos sa svjetske premijere u Beču! Prijenos počinje u 17:45, a zvijezde koje će se na crvenom tepihu pojaviti su Tom Cruise, Rebecca Fergusson, Simon Pegg, redatelj Christopher McQuarrie te producenti Bryan Burk, David Elison, Dana Goldberg i Don Granger.

Ne propustite ovu sjajnu priliku i pogledajte što će nam filmska ekipa otkriti o novom nastavku Nemoguće misije! Link za praćenje svečane svjetske premijere u Beču.

Već smo imali priliku pogledati snimanje opasne scene u kojoj Tom Cruise visi sa ogromnog Airbus A400M aviona u letu. Sada vam donosimo nove, jednako nevjerojatne kadrove sa snimanja koji prikazuju Tomovu zastrašu­juću spretnost i hrabrost tijekom snimanja najopasnijih scena.

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)

Facebook Like Button