Nemoguća misija: Odmetnuti

Ekskluzivno vam donosimo kadrove snimanja petoga nastavka serijala, Nemoguća misija: Odmetnuti.

Skakanje s prozora na 124. katu Burj Kahlife u Dubaiju, borbe sa samurajskim mačevima, penjanje po najvišim planinskim vrhovima bez užeta, vratolomije su koje nisu nimalo strane glumcu Tomu Cruiseu.

Mission impossible:  Rouge nation

Ekskluzivno vam donosimo kadrove snimanja petoga nastavka serijala, Nemoguća misija: Odmetnuti. Već smo navikli na to da poznati glumac svoje akcijske scene voli izvoditi sam, rijetko kada uz pomoć kaskadera, ali nismo očekivali da će se potpuno samostalno upustiti u snimanje scene u kojoj visi s ogromnog Airbus A400M aviona u letu!

Ovisnik o adrenalinu uvijek je inzistirao da u svim svojim vratolomijama sudjeluje sam, bez ikakve pomoći kaskadera. Nervozno su ga budnim okom konstantno pratili tehničari i cjelokupna filmska ekipa.

Mission impossible:  Rouge nation

Koordinator kaskadera Wade Eastwood tom je prilikom izjavio: Ne možete objesiti zvijezdu vrijednu preko milijun dolara na vanjsku stranu aviona, ali Tom je htio biti na vanjskoj strani tog aviona, u letu!

Ako tome još pridodamo i činjenicu da je redatelj i jedan od scenarista ovog nastavka Nemoguće misije Oscarom nagrađeni Christopher McQuarrie (zlatni kipić osvojen za scenarij filma Privedite osumnjičene), sigurni smo da napetosti i sjajnih akcijskih scena neće nedostajati.

Uz Toma Cruisea glavne uloge tumače Alec Baldwin, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames i Sean Harris.

Uz dopuštenje: Blitz film i video distribucija (sve fotografije)