Proljetni trendovi u uređenju dvorišta, vrtova i balkona

Još donedavno vanjski prostori u cijeloj jugoistočnoj Europi, pa tako i u Hrvatskoj, nisu zauzimali važno mjesto koje su zaslužili. No, stvari su se polako počele mijenjati pa se tako počela itekako njegovati i cijeniti kultura življenja na otvorenom.

nsmail-107

Hygge odiše boho stilom, toplinom i ženstvenošću. Simplified luxury namijenjen je za ljubitelje modernih, jednostavnih i pročišćenih elemenata, dok je Urban roots orijentiran na organski dizajn i prirodne materijale pri čemu prevladava drvo.

nsmail-108

Asortiman vrhunskog vrtnog namještaja s danskim potpisom odiše jednostavnim luksuzom, a krase ju tople boje, razni uzorci inspirirani prirodom te pročišćene linije. Kroz tri teme – Hygge, Simplified luxury i Urban roots, donosimo vam inovativne trendove i dizajnerska rješenja za opremanje eksterijera.

Sve češće u vlastitom domu pronalazimo oazu mira i bijega od svakodnevnih napornih obveza koje su postale prekomjerne, a idealno mjesto za odmor, dokolicu i mir pronalazimo upravo na svojim balkonima, vrtovima ili terasama.

Najviše volimo moderne, jednostavne i elegantne stilove uređenja tih prostora u kojima je jedini dodatak cvijeće, zelenilo i vedro plavo nebo.

nsmail-109

„Velika pažnja se posvećuje materijalima, zidnim i podnim oblogama, ali i zelenilu i bilju. Prevladava skandinavski dizajn, ali i klasični stilovi. Koristi se puno drveta i prirodnih materijala“, kazao je arhitekt Robert Križnjak govoreći o trendovima uređenja eksterijera.

Tekst omogućio: JYSK.hr

Facebook Like Button