Prvi restoran Marché Mövenpick u Hrvatskoj

Marché International otvara obnovljeni restoran na autocesti A6 smjer Rijeka – Zagreb.

Švicarski lanac restorana Marché International 23. ožujka 2018. otvorio je restoran sa svojom svježom ugostiteljskom ponudom na autocesti A6. Obnovljeni trendovski restoran otvorio je svoja vrata na odmorištu Ravna Gora, između Rijeke i Zagreba. Restoran Marché Mövenpick stavlja naglasak na kreativne i inovativne vrste salata, meso s roštilja i razne vrste pizza s modernim kombinacijama.

marche-movenpick-1

Marché International otvorio je poslovnu jedinicu grupe Mövenpick – obnovljeni restoran na odmorištu Ravna Gora. Cilj je daljnji razvoj koncepta restorana Marché Mövenpick koji je već poznat na autocestama. Marché Mövenpick kombinira najbolje od dva tradicionalna, visokokvalitetna i inovativna švicarska brenda u ugostiteljski koncept okrenut budućnosti.

marche-movenpick-2

„Karakteristično, profinjeno Mövenpick iskustvo kao mali luksuz u svakodnevnom životu susreće se sa svježinom, prirodnošću i mladenačkom jednostavnošću Marchéa, inovatori kuhanja pred gostima“, rekao je Oliver Altherr, glavni izvršni direktor Marché Internationala. „U novom restoranu dali smo novo značenje popularnim proizvodima kao što je pizza i salate u sklopu veggie islanda. Kombinirajući trendovski opuštajući užitak i standarde visoke kvalitete ponovo slavimo kulinarske užitke i iskrenu gostoljubivost“, istaknuo je. Restoran postavlja i nove standarde u dizajnu: urbano okruženje susreće se s prirodnim elementima kao što su stara hrastovina, ručno rađene keramičke i betonske pločice – savršeno mjesto za opuštajući odmor.

marche-movenpick-3

Ova kreativna ugostiteljska ponuda rasprostire se na 380 kvadratnih metara i ima više od oko 200 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu kao i 100 na terasi. Sva jela svježe su pripremljena pred gostima i u njima možete uživati u samoposlužnom restoranu ili ih ponijeti sa sobom. Uvijek brzu i ljubaznu uslugu pruža Vam voditeljica jedinice Ines Kučić-Belančić i njeni zaposlenici i to svakoga dana od 00 do 24 sata.

marche-movenpick-4

Restoran Marché Mövenpick nudi novi veggie island na autocesti A6
Isprobani i provjereni uspješni pristupi kao što su kuhanje pred gostima, prvoklasna kvaliteta, prirodnost, domaći proizvodi i svježina ostaju u središtu novog formata restorana. Može se primijetiti daljnji razvoj ponude, posebno vrhunski pripremljenih pizza koje nisu okrugle, nego četvrtaste, tanke i imaju najbolje sastojke. Vrhunska je i ponuda pića: svježe cijeđeni sokovi, domaće limunade, vode s okusima i najbolji napitci od kave koji zaokružuju Vaše kulinarsko iskustvo. Ugostiteljski koncepti lanca Marché International dobili su najbolje ocjene i mnoge nacionalne i međunarodne nagrade.

marche-movenpick-5

Benzinska postaja kao dodatak ponudi
Na odmorištu gosti restorana Marché International mogu pronaći i prodavaonicu i benzinsku crpku kojom upravlja naš partner Tifon. Osim što mogu napuniti svoj automobil gorivom, putnici imaju priliku brzo i jednostavno doći do stvari za svakodnevnu upotrebu, kao što su suveniri, časopisi i duhanski proizvodi.

marche-movenpick-6

marche-movenpick-7

Facebook Like Button