Putujete u Izrael: preporučujemo The Vera novi boutique hotel u Tel Avivu

Grad Tel Aviv postao je neizostavna destinacija pri posjetu Izraelu. Relativno mlad grad nastao na temeljima starog lučkog grada Jaffe, a spoj tradicionalnog i modernog kako u arhitekturi tako i u hrani, svakog posjetitelja ostavlja bez daha. Kako bi posjet ovom gradu bio još živahniji i ostao u najboljem sjećanju preporuka je odsjesti u nekim od hotela poput The Vera urbanog boutique hotela koji redefinira iskustvo posjeta Tel Avivu.

the-vera-boutique-hotel-6

The Vera, novi boutique hotel otvoren je u srcu Tel Aviva, u blizi poznatog Bauhaus Rothschild avenije, a na svakom koraku i u svakom kutku u njemu se osjeća iskonska suradnju s lokalnim dizajnerima i kulturnim djelatnicima… The Vera na raspolaganju svojim gostima nudi 39 soba u različitim kategorijama od klasičnih, preko deluxe, superior ili soba s bajkovitim vrtovima.

The Vera Bar - by Assaf-Pinchuk-photography

Neizostavan bar za popodnevni odmor te spa zona i bezbroj tretmana za opuštanje dio su očekivane ponude ovog tipa hotela, ali dvije krovne terase za druženje svakako su dodatno iznenađenje u trenucima odmora ili provjere e-mailova na svježem zraku.

the-vera-boutique-hotel-5

The Vera je zamisao izraelskog hotelijera Dannyja Tamarija, koji je pokrenuo koncept “lokalne antologije” koja se fokusirala isključivo na suradnju lokalnih dizajnera i talenata te materijala koji su specifični i nalaze u ovoj zemlji te se tako stvorila lokalna priča koja prožima kvalitetu hotela kako sadržajima, uslugama i interesantnim namještajem.

Lobby Outside Area - by Assaf Pinchuk photography

“Otvaranjem ovog hotela htjeli smo gostima pružiti osjećaj i doživljaj visoke kvalitete a istodobno iskoristiti vrijednost naših ponuda.” istaknu je Danny Tamari, osnivač i vlasnik The Vere.

the-vera-boutique-hotel-4

“Gosti koji dolaze u Tel Aviv, naći će se u okruženju majstorstva lokalnih obrtnika koji su sudjelovali u ovom projektu kao i snazi njihovog talenta. U svojoj biti The Vera je uklopila ljepotu i jedinstvenost Tel Aviva, te privlači goste svojom nenadmašnom atmosferom.”

the-vera-boutique-hotel-1

U kupaonicama i spa sadržajima koriste se samo čisti organski proizvodi i ulja koja proizvodi lokalna obitelj pod markom Arugot. Nekonvencionalan pristup u uslugama hotela očituje se i u suradnji sa gradskim časopisom za stil života koji u svom dijelu donosi savjete gostima koji žele doživjeti gradski život i sve zanimljive ponude.

the-vera-boutique-hotel-2

U predvorju hotela možete iskoristiti i isprobati automat za koktele koji su ekskluzivno za The Vera hotel izradili lokalni barmeni, a koji nudi i više nego poseban izbor pića i kanapea.

the-vera-boutique-hotel-3

Diljem Tel Aviva industrijski pogoni i uredi prenamjenjuju se u nove trendovske barove i restorane. Tako se i unutrašnjost hotela The Vera odražava u određenoj grubosti uredske zgrade koja je izgrađena pedesetih godina prošlog stoljeća, s čistim etažama i ravnim zidovima umetanjem visoko kvalitetnih materijala u njenu obnovu.

Cijelu sliku podiže i čini posebnom vrhunski artistički namještaj kao i jedinstvena rasvjeta, a sve je izrađeno od strane lokalnih dizajnera. Obilje zelenila kako u interijeru tako i u okruženju hotela doseže novo dodatno iskustvo i gostoljubivost čak i za iskusne putnike.

Uz dopuštenje: Jacob Peres
Fotografije: Assaf Pinchuk