Radost darivanja uz Premium Visa Gold karticu: Odaberite savršene božićne poklone i pritom uštedite

Radost Božića nije samo u poklonima, ali ima nešto posebno u biranju savršenih darova za obitelj, prijatelje i ljude do kojih nam je stalo.

Kao i zajedničkog veselja kada odmotaju sitnice koje smo im pripremili. Iako to i sami znamo, i znanost potvrđuje da se više veselimo kada novac trošimo na druge nego na sebe. Uostalom, ima nešto posebno u ritualu razmišljanja o drugoj osobi i sjećanja na zajednička druženja u potrazi za predmetima koji će joj uljepšati svakodnevicu.

Kako biste sačuvali živce i u konačnici mogli bezbrižno uživati u okupljanjima, popis darova najbolje je osmisliti što ranije, i dati si dovoljno vremena za ideje koje nerijetko padnu na pamet kada im se najmanje nadamo. U vrijeme kada cijene idu u nebo, mudro je iskoristiti popuste i akcije te podijeliti trošak kroz nekoliko mjeseci u godini kroz obročnu otplatu.

No, to ne znači da moramo pokazati ljubav ili pažnju skupim darovima, najčešće su efektniji oni pokloni u koje smo uložili vrijeme i trud; oni koji pokazuju koliko poznajemo najmilije.

Personalizirane sitnice, poput zabavnih ili lijepih poruka i fotografija na šalicama i majicama ili pak darovi kojima podržavamo nečiji hobi ili strast mogu biti pun pogodak. Naručujete li s interneta, pobrinite se da predmeti stignu na vrijeme ili otiđite u dućane ranije kako biste imali plan B u slučaju da ne bude sve onako kako ste zamislili.

VISA 2019 Premium visa - Lav v1.0 Maja6

Znanstvene studije pokazuju da se više veselimo novim iskustvima i uspomenama nego stvarima pa savršen poklon mogu biti i karte za koncert i kino ili pak radionice poput kulinarskih. To ne znači da su predmeti loša ideja, osobito ako će značiti ili pružiti užitak osobi kojoj ih poklanjamo.

Kvalitetna kava ili boca vina s posebnom pričom itekako bi mogli razveseliti one kojima je tako nešto strast. Iako iznenađenja mogu biti odlična ideja, ako znate što osobi treba, mudrije je igrati na sigurno.

Uštedjeti možete i ako imate pravu bankovnu karticu „u rukavu“, odnosno onu s kojom si možete osigurati značajne popuste, kao i rasteretiti se obročnom otplatom. Premium Visa Gold kartica bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja nudi posebne pogodnosti za pristupnice primljene do 31. 12. 2022. godine, a i standardne pogodnosti mogu itekako olakšati život u vrijeme blagdana.

Potrošnja bez unaprijed određenog limita, kao i obročna otplata do 36 rata bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima diljem Hrvatske neke su od prednosti Premium Visa Gold kartice.
Harvey Norman, Lesnina, Pevex, Prima, ekupi, HGspot ili Sancta Domenica samo su neke od lokacija u kojima uz malu pomoć Premium Visa kartica kupovina postaje jednostavna i opuštena.
Broj rata odaberite sami, poštujući maksimalni propisan broj rata za pojedino prodajno mjesto bez zaračunavanja bilo kakvih dodatnih troškova.

Također, pristup novcu je na dohvat ruke s 2,7 milijuna bankomata u Hrvatskoj i svijetu. Budući da je Premium Visa Gold kartica prihvaćena na više od 55.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više od 61 milijun prodajnih mjesta u 195 zemalja svijeta, na nju doista možete računati u svakom trenutku.

Premium Visa Gold karticom možete podići do 1.500 kuna u razdoblju od 30 dana na bankomatima i u poslovnicama Privredne banke Zagreb te u istom razdoblju na bankomatima u inozemstvu možete podići do 600 eura.

Na raspolaganju vam je i Premium Rewards program nagrađivanja, u kojem putem redovne potrošnje i urednog plaćanja računa sakupljate nagradne bodove u omjeru 1 kuna = 1 bod. Bodove možete zamijeniti za robu i usluge po svom izboru, uz neograničeno vrijeme za odabir, jer Premium Rewards bodovi nikada ne zastarijevaju. Prva godina sudjelovanja je bez naknade, a godišnja naknada za sljedeće godine sudjelovanja iznosi 120 kuna.

Uz Premium Visa Gold karticu priuštite si najveću ugodu blagdana, a plaćajte kasnije, polako i na rate.

Facebook Like Button