Torta od mrkve je domaći i najtraženiji desert u kojima će mnogi uživati. Ova ukusna torta nastala je prema receptu kako su je radile naše bake, a oduševljava izgledom i okusom.
Gastro blogerica Ana Ivančić donosi recept sa šparogama sa šparogama, ideju kako možete ovu proljetnu namirnicu, bogatu hranjivim tvarima i vitaminima, iskoristiti na drugačiji i nov način.
Recept za originalni slavonski snack stiže ravno iz Cernika, a potpisuje ga iskusna majstorica. Prvom prigodom posjetite ovo mjesto u podnožju Psunja i susjednu Novu Gradišku jer jedno bez drugog ne ide.
Kako su naše bake radile fino varivo od poriluka saznajte kroz jednostavan brzi recept koji vam donosimo u danima kada nam je imunitet na prvom mjestu našeg zdravlja.
Od toplih zimskih variva do svježih ljetnih varijacija, jela od povrća, mahunarki ili neke od mesnih varijanti variva, nude savršenu ravnotežu zdravlja i okusa na vašem stolu tijekom cijele godine!
Nakon zimskog ručka prava je poslastica mirisni punč koji se lako priprema kod kuće i izvrsna je priprema za odlazak u šetnju ili razgled okićenog grada. Ovaj najomiljeniji blagdanski desert, vrući zimski punč, otkrio nam je slastičar Darko Škoranec, čarobnjak za najfinije deserte koje ćete poželjeti kušati opet i opet.
Saveznik za blagdanske deserte: Isprobajte čokoladne šapice s orasima i posebnim dodirom Kotányi bourbon vanilije.
Klementina je slatki križanac između mandarine i naranče, a ovaj recept za kandirane klementine potpuno će vas oduševiti.
Blagdani bez stresa? Uz dobru organizaciju, sve je moguće! Uz nekoliko provjerenih trikova ostat će vam više vremena za druženje s prijateljima i obitelji, a rezultat će biti slasna jela u kojima ćete doista uživati.
Biftek, foie gras uz teranino, krema od celera i chips celer prijedlog je glavnog mesnog jela jedanog od najboljih hrvatskih chefova Stjepana Bistričkog.
Mak torta pravo je remek-djelo u svijetu slastica. Ssočna, bogatog okusa i jednostavno neodoljiva. Ova torta je omiljena među ljubiteljima finih kolača i često krasi stolove u posebnim prilikama.
Ovaj kremasti rižoto s biftekom i vrganjima donosi pravi gurmanski doživljaj na vaš stol.