Pogledajte kupaonice koje izazivaju uzdahe

Pogledate li nove trendove boja, vrsta i oblika pločica vejrojatno ćete dva puta razmisliti o makeoveru interijera.

vodotehnika-sant-agostino-1

Prema najvećem autoritetu u svijetu boja, institutu Pantone, koraljna je boja godine, a u novoj Sant’Agostino kolekciji dolazi u varijanti nijanse koja u kupaonice unosi novu dozu optimizma – idealnu u jutarnjim trenucima kada se najviše koriste. U više od stotinu uzoraka pločica iz nove kolekcije zastupljeni su svi trendovi.

vodotehnika-sant-agostino-2

Bogatstvo grafičkih uzoraka kreće se u rasponu od detaljnih orijentalnih tekstura ili pak oslikanih egzotičnih listova pa sve do profinjene geometrije i jednostavnih crteža.

Tako postaju idealna dekoracija kupaonskih prostora kojima daju kreativan, originalan i ekskluzivan pečat. Dostupne su u nijansama bijele, sedefne, plave i zelene boje.

vodotehnika-sant-agostino-3

Sve pločice su rezane na manje formate i odlično se slažu s monokromatskim podlogama za nježan efekt koji će osvježiti svaki interijer. Nove i blago sjajne glazure omogućavaju lagano čišćenje i održavanje, a reflektirajući svjetlost istovremeno stvaraju efekte pomalo blijedećih nijansi.

vodotehnika-sant-agostino-4

Pojedine nove Sant’Agostino pločice uz vizualni efekt stvoren raznovrsnim upečatljivim bojama imaju i onaj taktilni.

Najbolji primjer su neodoljivi 3D uzorci na smaragdno zelenoj boji koja je simbol proljeća i buđenja života te kao takva pravo osvježenje u kupaonicama.
Na ovaj način i u kupaonske prostore unosimo proljetni ugođaj tijekom cijele godine.

vodotehnika-sant-agostino-5

Nova kolekcija ovog renomiranog talijanskog proizvođača od dosadašnjih se izdvaja i posebnom obradom materijala čime podne obloge postaju dugovječnije i funkcionalnije. Svaki primjerak je dvostruko obrađen tijekom pečenja, čime je postignuta iznimna čvrstoća vlakana te apsorpcija vode veća za 10%, a za razliku od uobičajenih pločica.

vodotehnika-sant-agostino-6

Jedan od svjetski vodećih proizvođača najkvalitetnijih, ali i mnogima najljepših keramičkih pločica, talijanska tvrtka Sant’Agostino svojom novom kolekcijom naziva ‘Decorline’ dokazuje da i kupaonice mogu biti pravi koloristički raj za oči.

Živopisna linija razigranih boja sadrži najaktualnije trendovske nijanse i uzorke koji ove sezone vladaju interijerima, ali i modnim prijestolnicama.

Inspiraciju za uređenje svoje nove kupaonice potražite u salonu Vodotehnika na adresi Kovinska 3, Zagreb: radnim danom od 8 do 17 h ili više informacija potražite na web stranici: www.salon-vodotehnika.hr

vodotehnika-sant-agostino-7

Uz dopuštenje: Conor komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button