Kako se kreiraju moderne kupaonice

Percepcija kupaonice dramatično se promijenila posljednjih godina. Kupaonica, mjesto koje je nekada percipirano kao funkcionalan prostor s naglaskom na osobnu higijenu, postaje danas bitan prostor za opuštanje i oaza mira.

kupaona bijela plocice lavabo tuskabina

Osim toga, granice između pojedinih stambenih prostora sve se više brišu: kupaonica se otvara i postaje životni prostor, pretvarajući proizvode za kupaonice u namještaj.

OVDJE saznajte na što treba pripaziti pri kupnji kupaonskog namještaja

grohe-essence-1

To je popraćeno povećom željom kupaca da dizajniraju kupaonicu prema vlastitom ukusu i da odražavaju koncept dizajna cjelokupnog životnog prostora.

Danas već pričamo o namještaju za kupaonicu…saznajte više o kadama i umavaonicima koji svaku kupaonicu čine božanstvenim

Umivaonici koji svaku kupaonicu čine jedinstvenom
Kade stvorene za užitak

Uz savršeno jedinstvo skladno usklađenih elemenata, dizajn kupaonice postaje bitan dio cjelokupnog stila. Boje naglašavaju prostor i utječu na doživljaj koji on pruža.

grohe-essence-2

OVDJE pronađite još nekoliko praktičnih savjeta za uređenje vaše kupaonice

Top ideje za preuređenje male kupaonice
Uredite kupaonicu prema Feng Shui pravilima
Trikovi arhitektice za super opremljenu kupaonicu

Bezvremenska ljepota, inspirirana međunarodnim trendovima dizajna

S kolekcijom Colors, GROHE nudi maksimalnu slobodu izbora: od slavina do tuševa, tipkala i kupaonske galanterije. U sveobuhvatnoj ponudi GROHE nudi asortiman proizvoda u deset različitih boja i mogućnosti završne obrade za usklađen koncept kupaonice bez ograničenja.

grohe-essence-3

Ne postoje granice kreativnosti – za doista jedinstven doživljaj kupaonice!

Uz dopuštenje: Paradigma (sve fotografije)

Facebook Like Button