Uredite kupaonicu prema Feng Shui pravilima

Veliki izazov uređenja svakog doma predstavlja uređenje kupaonice, posebice ako ju uređujete prema pravilima Feng Shuia.

U kupaonici se nalaze pozitivni elementi kao što je primjerice voda koja svoji dolaskom i odlaskom u prostor unosi i iznosi energiju.
Samo je par koraka potrebno kako bi vaša kupaonica odisala čistoćom i pozitivom koja vam je potrebna.

kupaonica-4

Prilikom uređenja kupaonice pronađite ravnotežu energije na način da se umanji negativna, a poveća pozitivna energija. Negativnu energiju iz kupaonice nije teško izbaciti, a izbaciti ju možete na način da vrata kupaone uvijek budu zatvorena te da poklopac wc-a uvijek bude poklopljen.

kupaonica-2

Čista kupaonica će pojačati dobru energiju!

Da bi zadržali protok dobre energije, kupaonica uvijek treba biti čista. Na kadi i umivaoniku držite minimalan broj stvari i kozmetike, najbolje držite samo one koje svakodnevno koristite. Jedna od najvažnijih stavki prilikom uređenja kupaonice je prirodna svjetlost koje treba biti što više.

kupaonica-3

Prirodna svjetlost će u kupaonicu unijeti osjećaj topline i unijeti ravnotežu prostora. Kako bi povećali dobru energiju u kupaonici trebate imati što više ogledala. Što više prostora iskoristite na ogledala koja će odlično reflektirati prirodno svijetlo, ali i unijeti dobru energiju.

Biljke u kupaonici – izvor sreće

Za čišćenje energije biljke su najbolji izbor. Uz biljke za čišćenje negativne energije u prostoru je potrebna dobra ventilacija, a što se tiče izbora biljke za kupaonicu bambus je najbolji izbor. Bambus predstavlja sreću, a poželjno ga je staviti pored ogledala kako bi se sreća udvostručila.

kupaonica-1

Protok energije

Protok energije u kupaonici treba biti u dobrom stanju što ćete postići odvodom koji mora biti u ispravnom stanju. Samo ispravnim protokom vode možete lošu energiju zamijeniti dobrom, a za poticanje dobre energije u prostoru, prostor čistite samo prirodnim proizvodima za čišćenje.

Kupaonica osobu pročišćava fizički i psihički jer u njoj osoba sa sebe pere staru energiju i puni se novom. Za pozitivniji početak dana, ali i pozitivan dom u potpunosti ključno je kupaonicu držati po gore navedenim pravilima, kako bi u potpunosti postigli cilj.