Skrivene dragulje Pekinga otkrivaju nam njegovi stanovnici

Koja su savršena za guštanje u hrani, piću ili jednostavno druženje širom svijeta saznali smo uz pomoć ljudi koji žive upravo na mjestima gdje se ona nalaze stoga krećemo na putovanje i istraživanje poznatih svjetskih gradova. Stanovnici mjesta i gradova pružit će nam precizn i iskreni uvid i sliku njihovih najdražih mjesta za druženje, za najbolje gastronomske užitke, mjesta za razgovor uz najbolja pića, kupovinu ili mjesta na koje vode svoje prijatelje.

Najšarmatnija mjesta Pekinga

Ovaj puta komunikacijski menadžer za Kinu Cathie Guo vodi nas kroz Peking. Koji su umjetnički, kulturni dragulji, mjesta s najboljom hranom i koji su barovi i mjesta za izlaske najpopularniji saznajte iz prve ruke.

TRB Bites
Adresa: No.95 Donghuamen, Dongcheng
trb-bites
Jedno od novijih vrlo atraktivnih mjesta pekinške gurmanske scene TRB Bites se smjestio na samom rubu Zabranjenog grada. Ovdje se provodi vrijeme u ispijanju popodnevnog čaja i zalogajima prije večere u vrlo ekskluzivnom interijeru i opuštajućoj atmosferi. Najbolji je izbor Scottish cream budino i sendvič od jastoga, a ljubitelji društvenih mreža poželjeti će ljepotu prostora odmah podijeliti kroz fotografije sa svojim prijateljima.

Trip-major boutique
Adresa:26 Yang Mei Zhu Xiejie, Dongcheng
Ovaj savršeno lijep boutique uređen je poput tradicionalne kineske ljekarne no vrlo je moderno opremljen, a izbor dizajnerske odjeće naprosto je savršen. Trip-major je među prvima doveo u Kinu svjetske poznate marke kao što su Anntian, Daniel Palillo, Bless, Henrik Vibskov i mnoge druge.

Restaurant Opera Bombana
Adresa: LG2-21 Parkview Green Fangcaodi, 9 Dongdaqiao Lu, Chaoyang
restoran-opera-bombona-1
Mnogi istančani ljubitelji gastronomije obavezno odlaze na kušanje i isprobavanje zadivljujućih i iznenađujućih kombinacija Umberta Bombane, posebice jer je okrunjen s tri Michelinove zvijezdice. Preporučujemo potpuno istraživanje i degustaciju jelovnika. Opustite čvor na svojoj kravati i prepustite se kulinarskom putovanju kroz savršene okuse.

M Woods Museum
Adresa: D-06, 798 Art Zone, No. 2 Jiuxianqiao Road, Chaoyang
m-woods-a
Upoznajte slavnog kineskog sakupljača umjetnina Lin Hana i njegovu ženu, internet zvijezdu, Wanwan Lei. Njihov privatni neprofitni muzej, koji se nalazi u samom srcu umjetničkog dijela grada, ljude potpuno oduševljava svojim skulpturama i umjetničkim dijelima koje je ovaj par prikupio.

MEI at Rosewood
Adresa: Beijing5/F, Jing Guang Centre, Hujialou, Chaoyang
rosewood-beijing
Ovaj aperitiv i koktel bar raspolaže sa izvrsnom ponudom vina iz svog vinskog podruma no goste oduševljava i whisky bar uređen kompletno u plišu. Za svaku je preporuku Mint Julep Smash.
Na ovom mjestu ljubitelji kućnih ljubimaca biti će savršeno zadovoljni budući su psi i mačke dobrodošli gosti u sobama hotela MEI at Rosewood.

BNC (Brand New China) dućan
Adreas: NLG-09a, B1 Sanlitun Village North, 11 Sanlitun Lu, Chaoyang
brand-new-china-1
Skriveni dragulj u Sanlitun okrugu predstavlja omiljeno mjesto za nove lokalne dizajnere. 540 kvadratnih metara prostora ima u svojoj ponudi preko 150 neovisnih marki. Svakako pronađite brand Babyghost, čiju odjeću možete često vidjeti na supermodelima poput Liu Wen i Ju Xiaowen.

Jing A Taproom bar
Adresa: 1949 The Hidden City, Courtyard 4, Gongti Bei Lu, Chaoyang
jing-a
Ako želite osjetiti lokalnu atmosferu svakako posjetite Jing A. Sjajan metal, prigušena rasvjeta, stare cijevi i gole žarulje stvaraju romantično nostalgičnu atmosferu u kojoj će vas poslužiti dvoje rođenih amerikanaca, koji žive u Pekngu, s najboljim pivom u gradu.

Long Jing mjesto za “pojačane” čajeve
Adresa: Building 22 Courtyard 4 Gongti Bei Lu Chaoyang District
long-jinglink-aPored Jing A nalazi se moderna čajana Long Jing. Miran i spokojan prostor čini ga idealnim za dnevne odmore i susret s prijateljima ili mjestom za rad izvan ureda, ali ono što ga čini potpuno jedinstvenim je ‘cockteals’, specijalno pojačani čajevi s alkoholnim pićima.

 

Tekst uz dopuštenje Wish hr partnera, Quintessentially Lifestyle.
Quintessentially

Facebook Like Button