Snježana Melnik Vallent

Žena čelične volje, vrhunska profesionalka, ali i žena nježnog srca. Da, sve je to regionalna direktorica Raiffeisen Stambene Štedionice gđa.Snježana Melnik Vallent.
Wish je imao priliku saznati za svoje čitatelje mozaik različitih detalja iz profesionalnog i privatnog života žene koja je uzor mnogima. DSC01738

W: U vašoj kompaniji zauzimate mjeso najuspješnije direktorice. Kako biste ukratko opisali svoje radno mjesto, a kako bi čitatelji što bolje shvatili koji su zadaci i odgovornosti regionalnog direktora Stambene Štedionice ?

Kao regionalni direktor prodaje pokrivam područje Zagreba i istočni dio Hrvatske. S obzirom na hijerarhijsku podjelu naše prodaje, u mojoj strukturi nalaze se pet regionalnih voditelja koji su glavne snage naše prodaje. Zahvaljujući dobrom prodajnom timu, nije teško biti i usješan direktor. Najveći dio energije uvijek je usmjeren na motivaciju zaposlenika i balansiranje između zahtjeva vlasnika (RSŠ Austria) i mogućnosti našeg tržišta.

W: Vode li Vas kroz posao i život više razum ili osjećaji?

I razum i osjećaji! Ovisi o sitaciji.

W: Majka ste prekrasnog sina Maxa? Koji savjet biste mu dali kao najvažniji s Vaše strane?

Max je neiscrpan izvor energije i ponekad ga je teško pratiti! Donio je veliku promjenu u naše živote i još uvijek se prilagođavamo drugačijem tempu života. Sada je sve podređeno njemu i njegovim potrebama. A savjet koji ću mu sigurno dati u budućnosti je taj da nikad ne odustaje od svojih snova i da nikad ne izgubi sebe u drugoj osobi.

W: U čemu najviše uživate kada nađete slobodan trenutak za sebe?

Ha, koji slobodan trenutak!? Suprug i ja smo sami u ZG, nema baka servis. Samo mama, tata i teta čuvalica. U zadnjih 2 godine baš i nemam vremena za sebe. U teretanu idem za vrijeme pauze za ručak, čitam kad Max zaspe … ako ja ne zaspem prije njega:). Zasada ne putujem nigdje i to mi jako fali, jer je moj sin još mali. Kao što vidite, free time-mission impossible!

W: Vaš izgled je besprijekoran. Kako održavate savršenu figuru pored zahtjevnog posla i malog sina?

Besprijekoran vraga! Treniram kad stignem za vrijeme pauze za ručak. Max je motor na turbo pogon tako da sam non stop u 5. brzini. Vjeruj mi, rado bi se udebljala koju kilu, ali ne ide!

W: U koju biste zemlju ili grad najradije otišli u shopping po garderobu, koji su Vam kreatori najdraži?

Shopping u Rim. Kad bih imala vremena. Nemam najdražih kreatora i modne trendove prilagođavam svojim željama i mogućnostima.

W: Koja Vas je destinacija oduševila na Vašim putovanjima i da li ste je zbog toga posjetili više puta?

Barbados! Prekrasan otok sa divnim ljudima, prirodom i klimom. Bili smo tamo četiri puta. Nadam se i petom!

W: Da li ste skloni eksperimentiranju pri odabiru nove hrane na putovanjima i što ste neobično kušali?

Rado probam specijalitete zemlje u kojoj se nalazim. Da li sam kušala nešto neobično? Jednom sam jela zmiju u kineskom restoranu u Amsterdamu a da nisam znala što jedem.

W: Kada biste se jednog dana, iz nekih razloga, trebali sa svojom obitelji preseliti, koju biste zemlju odnosno grad odabrali za daljnji život i zašto?

Trebala? Željela je bolja riječ. Živim za dan kada će se moja obitelj preseliti u Californiu. Da budem precizna, u Santa Barbara County. Da li će to biti Montecito ili Santa Ynez, još ćemo vidjeti. Mislim da su u Americi nebrojene mogućnosti za dobar život, kako poslovni, tako i privatni.

W: Budući da mnogo čitate, recite nam za kraj, koju knjigu momentalno čitate te kako bi izgledala Vaša Top 5 lista najboljih naslova?

Jako volim čitati, ali na žalost, nemem vremena. Trenutno čitam (nekoliko minuta dnevno) knigu “Put kojim se rjeđe ide” od M. Scott Pecka. Dobra knjiga, davno napisana, ali primjenjiva u svako doba.

Autor: Diana Mikloš Sve fotgrafije iz privatnog albuma.

Facebook Like Button