Vladica Đorđević iscjeliteljica koja mijenja živote ljudi

Vladica Đorđević iscjeliteljica u ovom intervjuu dijeli tajnu svog uspijeha.

Znate li kako unaprijediti sve segmente života koji vam ne odgovaraju? Wish je saznao tajnu zadovoljnog življenja u razgovoru s ovom poznatom iscjeliteljicom.

Access Consciousness (pristup svijesti) svjetski je poznata metoda sastavljena od praktičnih alata, procesa i informacija koje vam pomažu da promijenite sve što ne štima u vašem životu.

Riječ je o energiji neograničenih mogućnosti koja proširuje vašu sposobnost da budete sretni i kompetentni u svim područjima življenja. Upravo o ovoj metodi popričali smo s poznatom Accessovom predavačicom Vladicom Đorđević, koja je nakratko posjetila Zagreb te održala nekoliko radionica.

W: Access Consciousness je poznat u svijetu već više od 20. godina. Kako ste se vi upoznali s ovom
metodom?

Dobila sam 2009. godine e-mail s pozivom na radionicu Access Foundation koju sam odbila. Ponovo sam dobila upit nekoliko dana kasnije u kompleksu gdje sam se bavila organizacijom raznih evenata. Kad sam po treći put dobila poziv, moj direktor je inzistirao da odem. Ja sam već tada studirala sve moguće modalitete – od homeopatije, joge i coachinga do personal develpmenta i leadershipa. Nisam bila zainteresirana za nešto novo. Ipak, odlučila sam se naći s djevojkom koja je prezentirala Access, koja mi je preporučila dvije knjige: Emobodient od dr Dain Heera i Magic You are it be it.
Odmah sam pročitala te, i sve druge njegove knjige i jednostavno sam znala To je TO! Odlučila sam otići na sve radionice i za godinu dana postala sam certificirani svjetski facilitator.

W: Koje su njene najvažnije značajke?

Od drugih sličnih metoda razlikuje se po brzim i dubokim rezultatima i to moj život najbolje potvrđuje. Ova metoda omogućuje deprogramiranje mentalnih stavova i uvjerenja koji ne podržavaju naše životne kapacitete i mogućnosti. Kad te deprogramira otvara nam se mogućnost da budemo kreativniji u neopisivo većoj mjeri nego što možemo očekivati. Zamislite da se probudite svakog jutra radosni i s unutarnjim mirom, i što brže krenete u osvajanje novog dana s bezbroj mogućnosti. Kao dijete kažete: Što je moguće danas učiniti?

W: Možete li na vlastitom primjeru objasniti dobrobiti ove metode?

Prije Access-a moj život je bio dramatičan i traumatičan. Imala sam teško djetinjstvo, težak brak i vrlo bolan razvod. Kao majka dvoje djece doživjela sam najveću moguću tragediju, a to je gubitak mog voljenog sina nasilnom smrću. S alatima Access Consciousnessa i uz pomoć Garyja Douglasa – osnivača Accessa i njegovog partnera dr. Daina Heera ja sam danas radosna i ispunjena žena. Moj najljepši posao je postao da ove tehnike i alate širim među drugim ljudima.

W: Po čemu se Access razlikuje od drugih metoda energetskog izlječenja?

Ja ne bih rekla da Access liječenje. Access je osvještavanje našeg unutarnjeg znanja koji svi posjedujemo samo ne znamo do njega doći, putem jednostavnih i pažljivo formuliranih pitanja, učiti da primimo i vidimo mogućnosti. Uz njega, otvaraju se potpuno nove mogućnosti – a uči nas da u svakom trenutku imamo slobodnu mogućnost izbora da krenemo putem koji je najbolji i najlakši za nas. Izlazimo iz modusa preživljavanja i stvaramo sebi život obilja i kreativnosti.

W: Možete li s čitateljima Wisha podijeliti neke jednostavne alate ove metode?

Mi nemamo odgovor, imamo samo pitanja. Kad se osjetite loše, upitajte se: Kome to pripada? Koliko god nevjerojatno izgleda ubrzo ćete primijetiti da ćete se početi osjećati lakše i kreativnije. Drugo pitanje koje preporučujem da postavljate jest: Što može biti od ovoga?, bez obzira događaju li vam se dobre ili loše stvari. I treće: Što je moguće? Kad postavite to pitanje, znači da ste se otvorili za bezbroj mogućnosti…

W: Kako bi ocijenili interes u Hrvatskoj za Access Consciousness u odnosu na Švedsku gdje i sami živite?

U Švedskoj je Access prisutan već tri godine i imamo dosta facilitatora, a u Hrvatskoj smo tek krenuli. Oduševljena sam odazivom i interesom ljudi u Hrvatskoj, i postigli smo fenomenalne rezultate već poslije nekoliko radionica. Inače, prisutni smo u 42 zemlje svijeta.

W: Kakvi su planovi za budućnost?

Imamo nekoliko voditelja u Hrvatskoj za baznu tehniku koja se zove BARS i koja je osnova. Ja ću pak doći u rujnu u Zagreb i održati nekoliko radionica alata Access Consciousnessa. Bit ću na raspolaganju svima koji žele individualni tretman i koji žele upoznati te alate. Od kraja rujna do početka listopada na radionicama ćemo progovoriti i o energetskom face-liftu, kako kreirati novac s lakoćom i druge slične teme. Dakako, svi su dobrodošli!

UZ DOPUŠTENJE MIRJANE VIDOVIĆ (fotografija)

Facebook Like Button