Što možete gledati na TV ekranima u veljači

Što nas očekuje na TV ekranima u narednom mjesecu.

Jela za svaki dan

Od 7. veljače 2019., svaki četvrtak u13:00

simon-rimmer

Kuhar Simon Rimmer predstavlja novu i inovativnu kulinarsku emisiju koja pripremu obroka ponovno čini ukusnom i zabavnom. Simon nudi publici nove i uzbudljive ideje za prehranu obitelji.

Živi mrtvaci

Od 11. veljače 2019., svaki ponedjeljak u 22:00

Drugi dio 9. sezone “Živih mrtvaca” prati grupu preživjelih, starih i novih, koji se pokušavaju nositi s posljedicama događaja koji su se odvijali u posljednjih šest godina. Od Rickovog nestanka, mnogi su se međusobno udaljili, ali prvenstveno i od sebe samih. Ono što znaju jest da su u neupitnoj opasnosti. Uskoro će spoznati da svijet izvan i ne funkcionira kako su mislili.

zivi-mrtvaci

Pravila i načini opstanka grupe više ne garantiraju njihovu sigurnost. Potpuno nova prijetnja im je presjekla puteve i uskoro postaje jasno da do sada nikada nisu sreli, ni pretrpjeli nešto slično. Grupa će početi sumnjati u ono što vidi. Ono što se može činiti normalnim u ovom post-apokaliptičnom svijetu, moglo bi biti više zastrašujuće i uznemirujuće nego kada je apokalipsa prvi put izbila. Jedino što je sigurno jest da su ulozi brojni i visoki.

Orville

Od 28. veljače 2019., svaki četvrtak u 22:00

orvillle
Napeta jednosatna serija o svemirskim avanturama čija je radnja smještena 400 godina u budućnosti i prati američki svemirski brod Orville, istraživački svemirski brod. Njegova posada, koju čine ljudi i vanzemaljci, suočava se s čudima i opasnostima svemira, istodobno se baveći svakodnevnim životnim problemima.

Simon priskače u pomoć deset obitelji, koje se suočavaju s univerzalnim kulinarskim zagonetkama – bilo da svaki tjedan jedu ista jela, moraju nahraniti izbirljive članove, ili nemaju vremena za kuhanje – Simon ima odgovor. Uz brze i jednostavne inspirativne recepte, zapanjujuće fotografije hrane i fascinantne priče o hrani s novinarkom i kuharicom Michelom Chiappom – ovo je slasna emisija za cijelu obitelj.

General Magic

Premijera u Nedjelju, 3. veljače @ 21:55

general-magic

Godine 1990. od Applea se odvojila nova tvrtka, General Magic. Silikonsku dolinu osvojila je usred glasina njezinom tajnom, revolucionarnom projektu. Nakon četiri godine predstavila je prvi proizvod, ručno, bežično, osobno računalo, zapravo pametni telefon koji je imao čak i emojije. No sredina ’90-ih nije bila spremna za inovaciju toliko ispred svog vremena.

Naposljetku, prosječan korisnik nije imao e-mail i nije bio spreman za 21. stoljeće i komunikaciju na svakom koraku. Proizvod je doživio neuspjeh, a General Magic se raspao. Sada, nakon 25 godina, uzbudljivi dokumentarac Matta Maudea i Sare Kerruish prikazuje puni raspon vizije i utjecaja General Magica.

Novi Amsterdam

od 12. veljače 2019., utorkom u 21:00

Nadahnuta najstarijom javnom bolnicom u Americi, ova jedinstvena medicinska drama prati briljantnog i šarmantnog dr. Maxa Goodwina, najnovijeg ravnatelja te institucije, koji nastoji prevladati birokraciju i pružiti pacijentima vrhunsku skrb. Kako može pomoći?

novi-amsterdam

Pa, liječnici i osoblje su to već čuli. Ne uzimajući “ne” za odgovor, dr. Goodwin mora poremetiti status quo i dokazati da je spreman na sve kako bi udahnuo novi život bolnici s nedovoljnim kadrom i nedovoljnim financiranjem – jedinoj na svijetu u kojoj se oboljeli od ebole, zatvorenici iz Rikersa i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država liječe pod istim krovom – i vratio joj stari sjaj koji ju je proslavio.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button