Tradicionalne vjenčanice “Cymbeline” modne kuće

Poznatu modnu kuću s vjenčanicama Cymbeline osnovale su tri kreativne sestre Evelyne, Chantal i Monique prije tridesetak godina želeći napraviti modnu revoluciju haljinama za vjenčanja.

Prvo središte modne linije nalazilo se u Nemoursu, malenom gradu udaljenom 60 kilometara od francuske metropole Pariza. Misija triju sestara bila je proizvodnja haljina za buduće mladenke koje će naglašavati univerzalni smisao te stil, osobnost i posebnost.

cymbeline-1

S malenim dodatkom luksuza i ženstvenosti, Cymbeline haljine su prožete avangardnim imidžom čiji se stil preklapa s modernim izgledom današnje mladenke. Miješajući tradicionalno i moderno, sestre znaju kako ukomponirati tradicionalne metode haute-couture u moderni dizajn. Tri sestre su inače poznate po posebnom French Couture stilu – završne detalje svake haljine dovršavaju vlastitim rukama. Kuća vjenčanica postala je internacionalna industrija prepoznata u svijetu iako i danas postoji maleni dućan u Nemoursu karakterizirajući povijest stvaranja brenda. Svake godine sestre održavaju natjecanja mladih dizajnera koji za svaku nadolazeću sezonu osmišljavaju kreacije za nove, buduće mladenke.

cymbeline-2

Stoga svim mladenkama koje su vjerne tradicionalnim komadićima odjeće, a istovremeno žele kombinaciju s modnim detaljima, preporučujemo Cymbeline haljine koje su tajanstvene, ženstvene, provokativne, a s druge strane i moderne vjenčanice. Donosimo vam prikaz najnovijih haljina iz kolekcija 2016/2017 a više detalja možete pogledati na web stranici www.cymbeline.com.

Fotografije: www.cymbeline.com

Facebook Like Button