Triler serija “Prijelaz” zaokupiti će vas skroz

Novi epski triler, PRIJELAZ premijerno će se prikazati u utorak, 12. veljače u 22:00h na kanalu FOX. Temeljen na istoimenoj bestselerskoj trilogiji pisca Justina Cronina, PRIJELAZ je prodorna akcijska dramska serija vođena likovima, za koju je scenarij napisala Liz Heldens (“Friday Night Lights”).

prijelaz-1

Serija PRIJELAZ, čiji su izvršni producenti Heldens te Ridley Scott, (Marsovac, Gladijator), koji je dobitnik nagrada Emmy i Oscar te je nominiran za nagradu Zlatni globus, a scenarist i redatelj je Matt Reeves (Planet majmuna: Revolucija, Cloverfield), bavi se projektom Noah, tajnom medicinskom ustanovom u kojoj znanstvenici eksperimentiraju s opasnim virusom, koji bi mogao dovesti do otkrića lijeka za sve bolesti, ali ujedno ima i mogućnost izbrisati ljudsku vrstu.

prijelaz-2

Kada odaberu mladu djevojku (Saniyya Sidney, Ograde, Skrivene brojke) da bude pokusni kunić, savezni agent (Mark-Paul Gosselaar, Pitch) dobije zadatak da je privede, ali na kraju joj postane zamjenski otac, odlučan da je zaštiti pod svaku cijenu, čak i kada rad na projektu Noah zaprijeti pokretanjem nezamislive apokalipse.

prijelaz-3

„U seriji PRIJELAZ savršeno su uravnoteženi jezovita opasnost i dirljiva drama“, rekla je Vessela Dimitrova, Direktorica programa za Fox Networks Group Balkan.

„S jedne strane tu je opak i zarazan virus koji prijeti da će uništiti čovječanstvo, a s druge nevjerojatno čist i snažan odnos koji čini srž serije. Prijelaz nudi ponešto za svakoga i s uzbuđenjem pozivamo obožavatelje FOX-a u taj uzbudljiv svijet inspiriran maštom jednog od najprodavanijih autora Justina Cronina.“

prijelaz-4

U seriji još glume Jamie McShane (“Bosch”, “Bloodline”, “Sinovi anarhije”), Caroline Chikezie (“Kronike Shannara”), Emmanuelle Chriqui (“Entourage”, “Ubojstvo prvog stupnja”), Brianne Howey (“Egzorcist”), McKinley Belcher III (“Ozark,” “Mercy Street”), Henry Ian Cusick (“Izgubljeni”) te Vincent Piazza (“Carstvo poroka”, “Vatreni dečki”).

Seriju PRIJELAZ producirala je tvrtka 20th Century Fox Television. Scenarij za seriju napisala je Liz Heldens. Heldens, Matt Reeves, Ridley Scott, David W. Zucker, Adam Kassan i Jason Ensler izvršni su producenti serije. Marcos Siega radio je kao izvršni producent na pilot epizodi, a on i Ensler režirali su premijeru serije.

Uz dopuštenje: Impressum komunikacije (sve fotografije)

Facebook Like Button