Uhvatite najljepše trenutke u šetnji sa svojim kućnim ljubimcima!

Dolazak lijepog vremena i toplijih temperatura poziv je na istraživanje prirode i provođenje slobodnog vremena na svježem zraku. U prirodu često idemo kao bi se razgibali i malo udaljili od gradske užurbanosti.

AMIGO udruga za pse apica spas

Šetnja prirodom odličan je način opuštanja, a ako ju provodite uz svog kućnog ljubimca možete biti sigurni kako zabava neće stati na samoj šetnji. Ako ste u potrazi za kućnim ljubimcem, tvrtka Samsung Electronics pokrenula je kampanju naziva „Vidi više od boje“ u suradnji s nekoliko hrvatskih Udruga za zaštitu životinja kako bi pomogli u zbrinjavanju životinja koje traže stalni dom.

Uz kućne ljubimce provodimo kvalitetno vrijeme i uključujemo ih u sve što radimo, bilo to izležavanje kod kuće ili boravak u prirodi. Provođenje vremena s našim ljubimcima nas obogaćuje i puni nam baterije.

Ta važnost kućnih ljubimaca u svakodnevnom životu je prepoznata od strane tvrtke Samsung koja je u suradnji s udrugama „S-Pas by Gloria“ i „Šapica“ iz Zagreba i udrugom „Pobjede“ iz Osijeka, pokrenula novu kampanju „Vidi više od boje“ posvećenu napuštenim životinjama kako bi udružili snage i pomogli u udomljavanju. Platforma istoimenog naziva glavno je mjesto na kojem posjetitelji mogu pogledati fotografije svih pasa koji su u potrazi za novim vlasnikom i stalnim domom.

Alf1 udruge za udomljavanje pasa

Zabilježite svaki trenutak

Osim fotografiranja prekrasnih kadrova prirode pa čak i u mraku, fotkanje kućnih ljubimaca je nešto što nam nikada ne dosadi te vjerujemo kako brojni vlasnici na svojim pametnim telefonima imaju galeriju prepunu slika i videozapisa svojih četveronožnih prijatelja.

GalaxyS23Ultra_FeatureVisual_NightPortrait

Tijekom šetnje prirodom, pomoću kamere Galaxy S serije možete zabilježiti vaše zajedničke trenutke. Hvatanje loptice u prirodi možeš snimiti uz pomoć Super Slow – Motion opcije, te kasnije podijeliti sa svojim prijateljima. Nakon napornog dana u prirodi, dok se ljubimac odmara uz Smart Cut opciju pretvori fotografije svog ljubimca u omiljene naljepnice koje možeš koristiti tijekom svojih dopisivanja.
Vidi više od boje“ je idealno mjesto i za već aktualne vlasnike pasa jer nudi super ideje za stvaranje unikatnog sadržaja i uspomena s kućnim ljubimcima.

„Kućni ljubimci će vam pružati neopisivo veliku dozu ljubavi i veselja, a uz to ćete uvijek imati svoje društvo za šetnju. Bez obzira o kojoj vrsti životinje je riječ i bez obzira kakav vam je bio dan, kada dođete doma i vidite tu sreću zaboravit će te na apsolutno sve.

Asko udruga sapisa s pas glorija

Danas, nažalost, sve je veći broj napuštenih životinja i zato se u Udruzi trudimo pronaći savršeni dom za sve naše štićenike jer želimo da im se ta ljubav uzvrati nazad – oni to zaslužuju. Bit će vam neizmjerno zahvalni na svakom trenutku i pažnji, a zajedno ćete graditi prekrasne uspomene“, rekla je Gloria Malin, predsjednica udruge S-PAS.

Uz četveronožnog prijatelja uz sebe možete biti sigurni kako imate sve što vam treba da bi ostali aktivni i u toku, ali i odmorili dušu i tijelo ispod neke krošnje dok vaš ljubimac zaigrano trči livadom.

Svoju prvu iduću šetnju možete odraditi i na Bundeku, gdje ćete na Samsung Studio S23 mobilnom paviljonu u razdoblju od 21.4. – 23.4. imati priliku saznati više o kućnim ljubimcima koji traže svoj dom.
Svi psi koji čekaju na udomljavanje i pronalazak svog doma nalaze se na linku.

Facebook Like Button