Ukrašavanje doma najljepša je čarolija blagdana

Blagdani kojima se silno veselimo napokon su pred vratima, a s njima i najljepši i najiščekivaniji dio sezone, ukrašavanje božićnog drvca i doma.

Čarolija Božića tek onda postaje potpuna, a vrijeme provedeno u kupovini i sakupljanju ukrasnih kuglica i raznih dekoracija kojim ćete uljepšati svoj dom nezamjenjiv je adventski ritual.

dućan homme dekoracije

Ništa nije ljepše od topline i nježnosti doma i posebnih blagdanskih trenutaka provedenih u obiteljskim druženjima. Kako bi u svom domu stvorili savršenu blagdansku atmosferu, ukrasite ga detaljima koji će pridonijeti toplini i svečanosti u ovom najljepšem dijelu godine.

home dekoracije

Studeni je mjesec kad većinu nas vjerojatno lovi panika jer je Božić već skoro tu. Pripreme, hrana, dom, ukrasi, darovi. Umjetnost je postići sve, ne investirajući previše slobodnog vremena i novca.

dekoracije za božić

Kako dom pretvoriti u čaroliju koju vaši najdraži nisu vidjeli do sada? Pomoću kojih detalja stvoriti najintimniji ugođaj vrijedan susreta kojeg ćete kasnije godinama prepričavati?

home dekoracije božić

Čime iznenaditi sebe i druge?

Ako ste u panici ili jednostavno bez ideja, Home by Ciss je definitivno najbolje rješenje.

Sve najljepše božićne priče stanuju u Home By Ciss. Vjerojatno i vaša

Već pri samom ulasku primijetit ćete da je dućan pretvoren u blagdansku bajku. Oduševit će vas mnoštvo raznobojnih ukrasa, modernih ili tradicionalnih dezena, kuglica za bor, dekoracija za svaki kutak doma, i ono najljepše, izbor lampica zbog kojeg će biti teško odlučiti koje ove godine želite.

kolači blagdani hrana šalica

Sve što ste ikad poželjeli da krasi vaš dom u doba blagdana možete naći ovdje

Od retro i modernih božićnih drvca, anđelaka, do popularnog Orašara koji je neizbježna dekoracija, a najljepši i najbolji izbor je upravo u Home By Ciss. Jednostavno imaju sve.

blagdanski stol5

Čak i vrlo jednostavna rješenja za one koji se ne zamaraju detaljima

Bajku sačinjenu od njihovih ukrasa moći ćete vidjeti i u prostoru Muzeja grada Zagreba, u kom se ove godine održava Grad svetog Nikole, najpopularniji adventski event za djecu.

Naša preporuka je da svakako posjetite i Home by Ciss dućan koji se nalazi u centru Zagreba, Jurišićeva 9

Najljepše, najblještavije i najromantičnije božićne ukrase, kakav god da je vaš ukus sigurno ćete pronaći tamo. Blagdanska čarolija zaista počinje s njima!

orašar dekoracije

Tekst: Ivana Begović

Facebook Like Button