Valentinov miris Voce Viva osvojio i Lady Gagu

Talijanska modna kuća Valentino predstavila je novi miris VOCE VIVA, napravivši time novi korak u povijesti linije Valentino Beauty. Zaštitno lice novog mirisa je pjevačica Lady Gaga.

Voce Viva je himna hrabrosti, individualnosti i slobodi

U srži filozofije parfema je glas (Voce) — njegova snaga, jedinstvenost, važnost i sposobnost utjecaja.
Voce Viva — cvjetno-drveni miris čije note slave snagu žena i bude njihov glas.

Miris započinje esencijom bergamota, omekšanom notom slatke i sočne talijanske mandarine. Svježi pikantni ekstrakt đumbira dopunjuje te jarke citrusne note.

Srce mirisa tvori buket bijelih cvjetova koji stvara poseban trag. Raskošan miris cvijeta naranče stapa se s voćnom nijansom zlatne gardenije i španjolskog jasmina.

Neočekivani sklad kristalne mahovine (koja je dugo bila rezervirana za muške mirise) iznenađuje svojim drvenastim i mineralnim notama u bazi mirisa, te stupa u vruću igru s dva oblika sirovine.

Topla i mliječna sandalovina u harmoniji je sa slatkim mirisom vanilije s Madagaskara. Ta neočekivana oštrina mahovine, ublažena senzualnošću vanilije, govori o slobodi i asertivnosti žene kuće Valentino.

valentino novi miris

Bočica koja osvaja ružičastom bojom

Jedinstveni dizajn bočice razrađen pod umjetničkim vodstvom Pierpaola Picciolija, poziva da je se uzme u ruke i pokaže svoj vlastiti glas u svijetu Voce Viva.

Ovaj put je kuća Valentino izabrala potpuno novu, jarku i dinamičnu ružičastu nijansu kultne crvene boje ove modne kuće.

Bočicu krase Valentino zakovice koje pridaju buntovnički touch za više samopouzdanja. Profinjenost i čistoća linija dodatno naglašavaju vještinu dizajna, koji podsjeća na siluetu i obline haute couture haljine u sredini bočice.

Glas i parfem dijele mnogo zajedničkog: ostavljaju nevidljiv, ali izrazito nezaboravan trag. Također predstavljaju jedinstvenu značajku svake žene.
„Danas su osjetila više nego ikada sredstva koja nas vode prema ponovnom rođenju.” Pierpaolo Piccioli

VALENTINO VOCE VIVA_KIDDI-MANDY-MEL

Valentino Beauty najavljuje parfem kuće, Voce Viva, a lice kampanje je Lady Gaga

Film koji predstavlja parfem Voce Viva, kao ideja proizašla iz virtualne suradnje umjetničkog ravnatelja kuće Maison Valentino Pierpaola Picciolija, redatelja Harmonyja Korina iz Los Angelesa i Lady Gage, pozivnica je za zajedništvo i svijet veće uključivosti. „Proslava jednakosti, počast generaciji bez granica”, Pierpaolo Piccioli.

Pjesma posvećena različitosti i uključivosti, baštini i suvremenosti, poruka filma „Moj glas, moja snaga” poziva ljude da upotrijebe svoj glas da bi podijelili vlastite vrijednosti, različitosti i uvjerenja. „Moj je glas ono za što se zalažem, ono zbog čega me se čuje, potvrda moje individualnosti. Glas je živ. Ima vlastiti život. Glas je sila prirode. Priroda je moćna. Važno je kako ga upotrebljavate.” Lady Gaga

lady-gaga-valentino-1

Svojim modernim osjećajem za sliku i kinematografskim pristupom, redatelj Harmony Korine snima Lady Gagu u snazi trenutka kada žena upotrebljava svoj istinski glas.

Lady Gaga, snimljena sama, među drvećem prošaranim svjetlošću u šumi u Los Angelesu u svrhu poštivanja socijalne distance, cijelom svijetu pjeva pjesmu „A Sine from Above”, a ljudi, snimljeni na krovovima napuštenih zgrada u Barceloni, udružuju glasove u zbor, slušaju pjesmu i pridružuju se njezinoj nadahnjujućoj energiji. Napisana u čast snazi glazbe koja joj je pomogla promijeniti život, kada čuje pjesmu, „njezino srce odmah zacijeli”.

VALENTINO miris FRAGANCE_VOCE VIVA

„Osjećala sam se snažnom i živom, čula sam vlastitu jeku kroz šumu dok sam pjevala u ovoj haljini. To me podsjetilo na moju slobodu i kako imam priliku doživjeti čaroliju, a želim da svatko doživi slobodu i čaroliju.” Lady Gaga

Izražavajući oporavak prirode, glazbe i nikad veću potrebu današnjice za povezanošću, film šalje poruku nade i ponovnog procvata; svijeta u kojem se svačiji glas čuje. „Ne postoje dva ista glasa i svaki glas pjeva vlastitu i jedinstvenu pjesmu svi glasovi doprinose cjelokupnoj ljudskoj simfoniji.” Pierpaolo Piccioli.

valentinovo ruze cvijece

„Smatram da većina glasova ima mogućnost pozitivnog utjecaja, ali svaki glas ostavlja utisak.” Lady Gaga

Nastavljajući svoju umjetničku suradnju koja je započela u svrhu predstavljanja parfema Born in Roma, kuća Valentino Beauty odabrala je fotografski par Inez & Vinoodh da ovjekovječe snažnu poruku pjesme i parfema Voce Viva kao statičnu sliku kojom se odražava kontekst izolacije, uzimajući pritom u obzir sve važne mjere Svjetske zdravstvene organizacije.

miris VALENTINO VOCE VIVA

Inez & Vinoodh ponovno su prikazali fotografije Lady Gage s prethodnog snimanja u skladu s neočekivanim promjenama koje se događaju u svijetu.

Svojom iznimnom suosjećajnošću, koja ih čini najboljim fotografima u svijetu mode, Inez & Vinoodh ovjekovječili su trenutak čiste emocije: gdje vrijeme više ne postoji, ali je dio trenutka. Lady Gaga zrači pod sjajnim plavim nebom u crvenoj dizajnerskoj haljini modne kuće Valentino koju je dizajnirao Pierpaolo Piccioli.

VALENTINO miris parfem _VOCE VIVA_

Facebook Like Button