Vratite vašem licu stari sjaj uz akciju na tretmane Juvederm filerima i Vistabel botoxom

Iskoristite akciju i zaustavite starenje te obnovite mladolik sjaj vašeg lica uz neinvazivne ‘saveznike’ u poliklinici TIM DENT Miličić.

Ljepota lica važan je suputnik u životu, a iziskuje pravilnu brigu i njegu. Ono što je važno je brinuti na vrijeme jer će nam koža kad tad kasnije biti zahvalna.

Trendovi u pomlađivanju se mijenjaju i ponekad ih je teško pratiti, ali svakodnevna njega ionako je individualna za svakoga. Pune i pravilne usnice, simetrično lice, lijepa i zategnuta koža, sve su želje koje se mogu ostvariti ako se prepustimo u ruke pravih specijalista.

TIM DENT botox hijaluron fileri

Ljepota i atraktivnost značajno utječu na uspjeh i sreću u životu. Upravo zato nije čudno što sve veći broj ljudi teži boljoj fizičkoj verziji sebe – i to uz pomoć raznih tretmana.

Starenje je proces prepun promjena koji značajno utječe na izgled i kožu. Izražene bore, obješena koža bez sjaja i nepravilnosti na licu suprotne su idealima lijepoga i često su posljedica svakodnevice koja je ponekad stresna.

Kako bi spriječili starenje kroz dubinsku hidratizaciju kože i vratili joj pomlađen, osvježen i prirodan izgled, popularizirali su se neinvazivni kirurški zahvati poput tretmana hijaluronskim dermalnim filerima i botoksom, a specijalisti iz TIM DENT Miličić znaju nešto lijepo pretvoriti u još ljepše.

U zagrebačkoj poliklinici TIM DENT Miličić ostvarite popust od 20 % na tretmane Juvederm filerima i Vistabel botoxom.

dr.dent.med. Ivana Šivak

Zašto su hijaluronski dermalni fileri tako popularni?

Hijaluronski dermalni fileri spadaju u kategoriju neinvazivnih tretmana koji pomlađuju na prirodan način. Osim ovih, postoje i druge prednosti hijaluronskih filera: tretiraju se točno određena područja kože malim dozama hijalurona, daju brze i relativno dugotrajne rezultate.

Dermalnim filerima popunjavaju se bore oko očiju, u zoni podočnjaka, iznad usana i na vratu. Mogu se popunjavati brazde na čelu, ispod nosa i oko usana. Filerima se uspješno mogu tretirati i korigirati ožiljci, znatnija udubljenja tzv. modelis (nos, brada), konturirati usne i dati im volumen stvarajući efekt senzualnosti.

Hijaluronski dermalni fileri mogu se aplicirati kod muškaraca i žena, bez obzira na dob. Kod mlađih se primjenjuju radi prevencije prvih bora, a kod starijih radi pomlađivanja i korekcije znakova starenja na licu i vratu.

„Može se reći da nema dobne granice za primjenu hijaluronskih filera, a dobro vrijeme za prvi tretman je pojava prvih znakova starenja – bora. To je jako važno jer se bore lakše ispravljaju na samom početku nego kasnije, a redovitim obnavljanjem tretmana sprječava se njihovo produbljivanje te odgađa proces starenja“ – izjavila je dr.dent.med. Ivana Šivak

Hijaluronski dermalni fileri izglađuju nepravilnosti, vraćaju koži elastičnost i punoću, poboljšavaju strukturu kože, poboljšavaju tonus, dubinski hidriraju kožu, neutraliziraju štetne kisikove radikale. Traju približno 6 mjeseci, no jako je važno napomenuti da češćim ponavljanjem tretmana, rezultati traju dulje jer se na taj način smanjuje resorpcija hijalurona.

dr.dent.med. Ivana Šivak fileri botox

Vistabel – popularni anti-age tretman

Vistabel tretman pomlađivanja danas je popularan anti-age tretman u svijetu. Riječ je o prirodnom, pročišćenom proteinu iz jedne vrste bakterije koji najučinkovitije briše bore s čela i oko očiju. Koristi se za uklanjanje bora i konturiranje lica, a aplicira se u malim dozama putem injekcije te djeluje samo na one mišiće u koje se ubrizgava, dok ostali ostaju u normalnoj funkciji.

Učinkovito uklanja bore na čelu, glabelarne bore tzv. bore mrštilice, bore smijalice nastale oko očiju te bore na nosu. Vistabel tretmanom se mogu podignuti obrve i zategnuti vrat.

Često se koristi i za spuštanje gornje usne kod pacijenata koji imaju gummy smile, a to znači kada se tijekom smijanja ili smješkanja previše vidi zubno meso.

Uspješno se primjenjuje i kod pacijenata s previše izraženom muskulaturom za žvakanje postižući efekt sužavanja lica. Vistabel je siguran tretman za pacijente. Počinje djelovati 3 – 5 dana nakon tretmana, a njegov učinak traje 3 – 6 mjeseci.

Za razliku od drugih brendova, s Vistabelom vaše lice neće izgledati umjetno niti ćete se vi osjećati ukočeno. Tretman se može ponavljati, a češćim ponavljanjem održava se mladolik izgled te su rezultati dugotrajniji.

Udahnite novu dozu mladosti svome licu uz nekirurške, jednostavne i brze tretmane. Naruči se na prvi besplatni specijalistički pregled na e-mail info@timdent.hr ili na telefon 01/ 3822 937.

Foto: Bojan Zibar
Uz dopuštenje: PR 365

Facebook Like Button