YSL skincare ekološka linija za vaše lice

Ovaj nezaobilazan serum dolazi u luksuznom pakiranju koje odražava srž brenda YSL: elegantan crni čep kombinira se s prozirnom bočicomkoja otkriva pastelnu nijansu seruma koji se u njoj nalazi.

Kompaktan je i praktičan, pa se može jednostavno staviti u torbicu kako biste ga mogli upotrijebiti u bilo koje doba dana.

Ekološki dizajnirano pakiranje znači da se krema i serum mogu više puta puniti i time smanjiti utjecaj na okoliš – praktična bočica linije Pure Shots prikladna je za sva četiri seruma, tako da se mogu po želji mijenjati unutar istog pakiranja.
Losion se također može reciklirati.

ysl-pure-beauty-1

Kako bi izašao izvan okvira tradicionalnih metoda njege kože i pružio ciljana rješenja prilagođena modernim ženama, YSL Beauty odlučio je proučiti urbani životni stil i njegove moguće učinke na kožu. Stoga je okupio Znanstveni savjetodavni odbor dermatologa, stručnjaka za urbani životni stil i botaničara iz cijeloga svijeta.

Zajedno su analizirali više od 150 znanstvenih publikacija i proučili više od 5000 žena u njihovoj svakodnevnoj okolini kako bi se usredotočili na potrebe modernih žena koje žive užurbanim životom.

YSL Beauty otkrio je da kombinacija životnog stila urbanih žena i neredovitog biološkog sata (neuravnotežen stil življenja) izravno utječe na biologiju stanica njihove kože: smanjuje se količina esencijalnih elemenata kože, čime se ubrzava proces starenja i dolazi do izmorene kože na kojoj su vidljivi znakovi umora.

ysl-pure-beauty-2

Užurbani urbani život iscrpljuje kožu, narušava njezinu ravnotežu i ubrzava starenje kože za 40 %

Istraživači brenda YSL Beauty naglašavaju da, uz lošu reakciju na urbane štetne utjecaje, na kožu također loše utječu neuravnotežen dnevni ritam koji ide ruku pod ruku s užurbanim životom u gradu (dugo radno vrijeme, iscrpljujući društveni život i slično). Ova neregularnost utječe na sposobnost obnavljanja kože.

Ovo inovativno istraživanje jedinstveno je u području njege kože zato što se pažnja pomiče s kože na životni stil žene – precizna kozmetika sada često nudi ciljana rješenja prilagođena pojedincima i njihovoj životnoj okolini.

Uz dopuštenje: L’Oréal Adria (sve fotografije)

Facebook Like Button