Zašto je suhi šamponi za kosu tako popularan

Iako se većina žena uz svježe opranu i stiliziranu kosu osjeća lijepo i samouvjereno, užurbana svakodnevica često nam pomrsi planove pa kosu poželimo osvježiti suhim šamponom.

Ubrzani tempo života i brojne obaveze najveći su neprijatelj čiste, mirisne i njegovane kose.
Srećom, postoji idealno rješenje ovog problema uz kojeg možete jednostavno i brzo postići efekt svježe oprane kose, obnoviti prirodni volumen, a da pritom vaša kosa sjajno miriši.

Tajna se krije u suhim šamponima

Naime, svake sekunde jedna žena na svijetu posegne za šamponom za suho pranje kose kako bi svoju frizuru osvježila u samo nekoliko poteza.

Bez obzira na to, milijuni žena svejedno su iz dana u dan u dvojbi: kako brzo i jednostavno osvježiti svoju kosu uz suhe šampone bez bojazni od bijelih tragova na kosi i iritacije vlasišta?

Najbolje je izabrati posebno blage suhe šampone koji održavaju kosu svježom 24sata, a da su uz to iznimno nježni i ne ostavljaju tragove na kosi!

suhi sampon za kosu suho pranje kose

Suhi šamponi idealni su za brzo i jednostavno osvježenje kose, ali svojim djelovanjem trebaju osiguravaju kosi dugotrajnu svježinu, bogati volumen, a ujedno i biti izrazito blagi za vlasište.
Također treba naglasiti da su suhi šamponi za kosu, zbog jednostavne primjene, idealni suputnik na putovanjima!

Čista i mirisna kosa u samo nekoliko poteza

Izaberete li one lagane formule s praškastom strukturom koja učinkovito upijaju višak masnoće s vlasišta i korijena osjetiti ćete trenutni osjećaj čistoće i svježine koja će vas pratiti cijeli dan!

Svakako pronađite suhi šampon u nijansi vaše kose, a na tržištu se mogu pronaći različite varijante za svijetle, srednje svijetle i tamne nijanse kose.

sampon za suho pranje kose

Kako najučinkovitije koristiti suhe šampone uz koje svaki dan vaša kosa može izgledati čisto i predivno

> Bocu dobro protresite, potom s otprilike 30 cm udaljenosti jednakomjerno nanesite na korijen kose
> Ostavite da kratko djeluje, a zatim umasirajte
> Raščešljajte kosu kako biste uklonili višak proizvoda
> Za dodatni efekt svježine kratko upotrijebite sušilo za kosu
> Suhi šampon bezbrižno možete koristiti dva dana za redom, a nakon toga operite kosu sa svojim uobičajenim šamponom i odnjegujte regeneratorom

Facebook Like Button