Žedne oči: što im treba zbog suvremenog načina života

Radite li na računalu više od 6 sati dnevno? Gledate li TV više od 2 uzastopna sata na dan?

Lutein čini veliki dio očnog pigmenta. Kao izraziti antioksidans ima snažno zaštitno djelovanje na makulu. Međutim, s godinama se količina luteina u makuli smanjuje. Zato dodatak luteina našoj svakodnevnoj prehrani može biti od velike koristi za očuvanje makule, odnosno zaštitu vida.

Pijete li manje od dvije litre vode dnevno? Sadrži li vaša svakodnevna prehrana manje od pet porcija voća i povrća?
Imate li više od 60 godina?
Ako je većina odgovora na ova pitanja pozitivna, svakako biste trebali pomoći vašim očima.

Prekomjerna uporaba digitalnih uređaja kao što su pametni telefoni, računala ili prijenosna računala, TV, itd. može naprezati naše oči, izazvati fizički umor i smanjiti produktivnost.
Međutim na kvalitetu vida utječe i nedostatak sna, loša prehrana, onečišćenje zraka kao i UVA i UVB zračenje.

Dodaci prehrani mogu nadopuniti potencijalni nedostatak hranjivih tvari u našoj svakodnevnoj prehrani. Pobrinite se da vidite sve što vam je važno.

Nut_104144HR_BlbryLtn_1046660.300dpi

NUTRILITE™ Borovnica s luteinom, specijalna kombinacija borovnice, luteina i vitamina A kako biste održali zdravlje očiju u bilo kojoj dobi. Borovnica i lutein dobiveni iz biljke neven uzgajaju se na NutriCert™ farmama. NUTRILITE kontrolira cijeli proces od sjemenke do dodatka prehrani što je Nutrilite-ova filozofija više od 80 godina.

Glavne karakteristike NUTRILITE™ Borovnica s luteinom:

• Vitamin A, kao jedan od glavnih sastojaka, doprinosi održavanju normalnog vida..
• Poput svih NUTRILITE proizvoda, niti Borovnica s luteinom ne sadrži umjetna sladila, boje, okuse ili konzervanse.
• Jednostavna i praktična za uporabu, samo dvije tablete jednom dnevno.
• tablete imaju praktičan ovalni oblik lagan za gutanje s novom formulom gdje možete zaista vidjeti glavne biljke: Lutein iz biljke nevena je vidljiv u narančastim točkicama po tableti, a ekstrakt
borovnice nalazi se u tamnijoj pozadinskoj boji tablete.

Amway NUTRILITE™ Borovnica s luteinom prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Za više informacija o mogućnostima naručivanja, ali i izgradnje vlastitog posla pronaći ćete na stranici www.amway.hr.

* Amwayew NUTRILITE vodeći je svjetski brend u prodaji vitamina i dodataka prehrani*.

Osigurava kompletan asortiman proizvoda za prehranu i dobro stanje organizma uključujući esencijalne vitamine i minerale, antioksidanse, biljne dodatke, prehranu za sportaše i zamjenske obroke. NUTRILITE je jedini globalni vitaminski i mineralni brand koji uzgaja biljke na certificiranim organskim farmama koje su smještene u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Brazilu. Od 2008. godine, NUTRILITE proizvodi dio su službenih dodataka prehrani uspješnog nogometnog kluba AC Milana.
*Izvor: Euromonitor International Limited.

Facebook Like Button