Želimo izgledati svježe a ne nedostižno mlađe

Uvijek smo u potrazi za formulom koja će nam pružiti mladenački izgled bez posjete estetskom kirurgu. Odlučili smo pitati dermatologe, kozmetičare i estetske liječnike kako njegovati kožu te vam kroz njihove odgovore otkrivamo pet vrlo jednostavnih koraka kojima ćete postići svježiji izgled s kojim ćete biti sretni i zadovoljni.

Hidratacija

Sigurno ste bezbroj puta čuli kako je važno piti puno tekućine, no upravo je hidratacija kože jedan od bitnih koraka koji daje našoj koži vitalnost te dodatnu zaštitu. Probajte uvijek imati sa sobom bocu vode kako ne biste posegnuli za gaziranim pićima koja nisu prijatelj vaše kože.

Saznajte još:
6 stvari koje nikad nemojte činiti svom licu
Spriječite ili smanjite bore lica jednostavnim vježbicama
Magnezij i njegova nova primjena za savršen ten

Tjelovježba

Vanjski izgled ima velik utjecaj na naše psihičko zdravlje, stoga će bilo kakav oblik rekreacije imati izuzetan učinak na našu kožu. Ako niste ludi za teretanom ili pak niste tip osobe koja voli provoditi vrijeme u prirodi, pokušajte vježbati uz besplatne online sadržaje.

Relaksacija

Stres je veliki neprijatelj vaše kože, stoga probajte biti što opušteniji, eliminirajte loše misli i budite pozitivni. Dnevna šetnja od sat vremena i ljekoviti čajevi koristit će i vašem fizičkom izgledu.

šminkanje, makeup,vizažist,beauty

Borba protiv naborane umorne kože

Ovo je neizostavan korak u borbi s borama. Kako bi vašoj koži podarili ono najbolje, posegnite za bogatim uljnim serumom koji će učiniti vašu kožu vidljivo ljepšom te joj vratiti njen mladenački sjaj, a time ćete smanjiti i prisutnost bora na vašem licu. Također, vrlo je bitno da uvijek prije spavanja skinete šminku s lica, a tek onda njegujete kožu.

Uspomene

Ništa nam neće izmamiti osmijeh na lice kao trenutak kada se sjetimo neke drage osobe. Uokvirite najljepšu i najsretniju uspomenu te ju stavite na vidljivo mjesto kako bi vas svaki dan podsjetila na vaše sretne trenutke.

Uživajte u ovim jednostavnim koracima svaki dan, a vaša koža će vam biti zahvalna ;)

Facebook Like Button