Abu Dhabi svojom Yas Marinom prati sve sjetske trendove

Yas Marina, smještena na Yas Islandu neposredno uz stazu Yas Marina, slovi za jednu od ljepših marina Abu Dhabija. Ljubiteljima yahtinga ovo je jedna od omiljenih destinacija na Bliskom Istoku.

Ovdje se svake godine u listopadu tradicionalno održava Yas Marina Boat Festival – najbolji boating & lifestyle event u Abu Dhabiu gdje ćete na jednom mjestu uživati u izložbi luksuznih brodova, raskošnoj ponudi opremeza vodene sportove te odličnoj atmosferi uz brojne popratne sadržaje.

Marina Yas Marina ima 227 vezova i može primiti jahte od 8 do 150m te prateći svjetske trendove svojim posjetiocima pruža vrhunsku uslugu, lak pristup obližnjim otocima, a kozmopolitski gradovi Abu Dhabi i Dubai su nadomak ruke. Ukoliko ste u potrazi za kulinarskim užitcima, upravo je Yas Marina mjesto broj jedan na Yas Islandu.

yas-marina-1

Od svjetski poznatog restorana Cipriani do klasične američke kuhinje

Ako vam je vrhunski kulinarski doživljaj jedna od bitnijih stavki na putovanju, Yas Marina na izbor nudi sedam internacionalnih restorana u kojima možete uživati isprobavajući gastro delicije ovisno o tome koju vrstu kuhinje preferirate.

OVDJE saznajte više o raskošno lijepom gradu Abu Dhabiju

Abu Dhabi grad čarobne ljepote
Yas beach – najzabavnija strana Abu Dhabija
Megagrađevine: Louvre Abu Dhabi

Svjetski poznati restoran Cipriani oduševit će vas talijanskim specijalitetima, dok ćete se u restoranu Rozanah susresti s kuhinjom Bliskog Istoka.

Restoran Diablito će vas odvesti u svijet španjolskih okusa, Café D’Alsace pruža ugođaj klasičnog europskog cafea, a Aquarium Seafood će zadovoljiti sve ljubitelje morske hrane.

Oni koji preferiraju klasičnu američku kuhinju u Yas Marini će pronaći Stars ‘N’ Bars, a oni koji se žele opuštati u ugodnoj lounge atmosferi svoje mjesto mogu pronaći u restoranu Iris.

CrossFit programi, wakeboard ili vožnja hidroavionom iznad Abu Dhabija

Osim u šetnji rivom i promatranju impresivnih primjeraka brodovau Yas Marini možete odabrati neku od aktivnosti prema vlastitom interesu.

Za one koji su u potrazi za adrenalinom i vole održavati svoju kondiciju ovdje se nalazi Vouge Fitness Centar u kojem se možete uključiti u CrossFit ili klasični fitness program, dok će ljubitelji morskih sportova doći na svoje uživajući u aktivnostima na valovima Arapskog zaljeva na wakeboardu ili u jedrilici.

Kako biste bili spremni za nove avanture ili želite poboljšati neku od sportskih tehnika, stručnjaci fizioterapeutskog centra Bounceback pomoći će vam svojim dugogodišnjim iskustvom. Za one koji su skloniji mirnijem načinu odmora idealan odabir je vožnja brodom uz obližnje otoke i promatranje romantičnog zalaska sunca ili panoramska vožnja hidroavionom iznad Abu Dhabija.

Obiteljska zabava uz Disneyeve junake

Dječja igrališta, filmske večeri petkom s Disneyevim junacima, glazbena vodena fontana, dječji fitness programi samo su neke od aktivnosti Yas Marine koje okupiraju najmlađe za vrijeme boravka na Yas Islandu, a odraslima omogućuju da se cijela obitelj zajednički prepusti najboljoj obiteljskoj zabavi.

Facebook Like Button