Yas beach najzabavnija plaža Abu Dhabija

Kada govorimo o plažama Abu Dhabija onda plaža Yas Beach na Yas Islandu definitivno ima vodeće mjesto. Njeni mnogobrojni zabavni i sportski sadržajiu klupskom dijelu plaže svrstali su je na ljestvicu najboljih mjesta za druženje u Abu Dhabiju.

Ovdje je zabavana suncu dovedena gotovo do savršenstva, a sama plaža već i za stanovnike Abu Dhabija predstavlja pravi mini godišnji odmor, jer kad ste ovdje iako vrlo blizu urbanog kao da ste miljama daleko u tropskom ugođaju.

Plaža s pogledom na šume mangrova

Plaža se nalazi na južnoj strani Yas Islanda te je otvorena radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom od 10 do 22.00 sata.

Koncept plaže Yas Beach se temelji na šumi mangrova, stablima koja lako preživljavaju velike vrućine Abu Dhabija kao i visoki salinitet mora. Njihova hladovina pruža ugodan hlad raznovrsnom životinjskom svijetu kao što i njihovo korijenje pruža zaštitu bogatom podvodnom svijetu. Zahvaljujući mangrovima pogled s plaže je izuzetno ugodan te pomalo smiruje pustinjske temperature.

Na plaži uz kupanje i sunčanje možete trenirati u teretani na otvorenom, igrati odbojku, baviti se kajakingom, surfanjem, veslanjem na dasci ili jednostavno uživati na bijelom pijesku ili uz divan infinity bazen. Obitelji s djecom također mogu koristiti dječje igralište i dječji bazen.

Ulaz je slobodan za sve goste hotela na Yas Islandu dok ostali posjetitelji ulaz na plažu Yas beach plaćaju 90 kuna tijekom tjedna te 180 kuna vikendom što uključuje ručnike, ležaljku te mogućnost korištenja infinity i dječjeg bazena.
Za djecu do 8 godina je ulaz slobodan. Ostali sadržaji na plaži se posebno naplaćuju.

yas-beach-1

“Vau efekt” tropa

Bez obzira što je gotovo cijela plaža djelo čovjeka, ona je vrlo impresivna te dolaskom na nju lako doživiš onaj “vau” efekt koji te gotovo uvijek obuzme dolaskom na tropske plaže.

Plaža Yas Beach djeluje vrlo ekskluzivno iako je dostupna svim gostima hotela u Yas Islandu bez dodatnog plaćanja. S obzirom na plićake i krasan pijesak idealna je za obitelji s malom djecom kao i za sve koji vole aktivan odmor na plaži.

Petkom, kada je ulaz na infinity bazen ograničen samo za one starije od 21 godinu, možete uživati u zabavi uz bazen od 11 do 23, no i ostale dane tijekom tjedna ne nedostaje zabave i glazbe koja je sastavni dio plaže.

Yas Beach Club – mnogo više od pješčane plaže

Prilikom posjeta Abu Dhabiju odlazak na plažu Yas beach uistinu je odlazak u jedan drugi, totalno opušteni svijet gdje je svaki provedeni dan odmak od stvarnosti.

Uz sve blagodati koje pruža Yas Beach Club kojije sastavni dio plaže, odmor ovdje prelazi u jednu posve luksuznu sferu gdje je sve podređeno užitku i odmaku od briga i stresa.

Klupski dio je otvoren svakodnevno od 10 sati, te uključuje restoran, prostrani infinity bazen, predivni komad pješčane plaže koju zaokružuju plitke i mirne vode, DJ kutak na otvorenom te baldahine uz bazen i na plaži.
Od obale pogled seže prema malim pješčanim otočićima i prirodnim šumama mangrova što ovu destinaciju čini osobito slikovitom.

Odmor u sklopu Yas Beach Cluba je prije svega kreiran za odmor u stilu odmak od svega, uz ritmove glazbe, intimnu atmosferu koja se dodatno može postići uz unajmljivanje vlastitog kreveta na plaži uz kojeg naravno ide i privatni butler. Odmor ovdje pomalo podsjeća na odmor na mediteranskim otocima, no naravno uz dozu pustinjskog zraka.

yas-beach-2

Zabava koja gotovo nikada ne prestaje

Plaža Yas Beach poznata je po svom konceptu “LivDay – LivNight” što ukratko znači da zabava ovdje nikada ne prestaje. Relaksiranje na plaži ili uz bazen, u popularnim baldahinima uz bogatu ponudu koktela, a kada sunce zađe zabava se nastavlja uz bazen u ritmovima poznatih međunarodnih DJ-eva koji su ovdje svakodnevica.

Hedonistička zabava ne prestaje do jutarnjih sati i bez sumnje ovo je jedno od najboljih noćnih okupljališta koje Abu Dhabi može ponuditi. Plaža Yas Beach u razigranom Dubaiju odlično spaja sve sadržaje te na najbolji način opravdava i svoj moto “Živi na suncu, plivaj u moru, diši punim plućima”.

Kroz svoje besprijekorno uređenje odlično kombinira bijelu i zlatnu boju uz detalje školjki kao svjetiljki, flaminga kao putokaza, odajući dojam raskoši i ekskluzivnosti. No bez obzira na to plaža ipak nije pretenciozno mjesto, već mjesto gdje vladaju pozitivne vibracije, prijateljska atmosfera bez obzira na raznovrsnost gostiju iz svih dijelova svijeta te čista relaksacija bez suvišnog snobizma.

OVDJE saznajte gdje se još možete dobro zabaviti, provesti ili fino jesti u futurističkom Dubaiju

Vodič za Dubai uz koji ćete proći sva najbolja mjesta
Dubai za svaki džep
Pravo je vrijeme za Dubai: potpuni luksuz i uživanje

Jedno od omiljenih mjesta za zabavu ovdje je također tropski Tiki Bar koji je odličnom ponudom koktela i laganih zalogaja mjesto gdje se tijekom cijelog dana druži mnogo ljudi, dok se vikendom ovo mjesto pretvara u jedno od glavnih mjesta noćne zabave Yas Islanda.

Facebook Like Button