Beauty poslastica koju ćete obožavati ovog ljeta

Ovo ljeto očekuju nas uzbudljivi beauty noviteti, a jedan od očekivanih je dolazak američkog branda Pretty Vulgar u Hrvatsku.

Jedna je od poslastica zbog koje ćemo sigurno napraviti mjesta u svojoj kozmetičkoj torbici je make-up kolekcija inspirirana vintage beauty proizvodima.

Dražesno pakiranje Pretty Vulgar make-upa na kojima dominiraju motivi ptice i krletke te lepeza beauty proizvoda bogatih formula, raskošnih boja i hranjivih sastojaka koji se jednostavno nanose savršeno će izgledati na vašem licu, kao i u vašoj make-up kolekciji.

pretty-vulgar-1

Pretty Vulgar kozmetika nastala je u suradnji beauty inovatora i vizažista s ciljem stvaranja branda koji pozdravlja različitosti i suprotnosti među ženama. Bilo da se osjećate odvažno ili neodlučno, Pretty Vulgar nudi vam proizvode s kojima ćete naučiti prigrliti svoje nesavršenosti.

pretty-vulgar-2

Lagane formule napravljene da traju na koži samo su jedan od mnogih razloga zbog kojih ćete obožavati ovaj brand. Proizvodi ne sadrže sulfate i parabane, a odlikuju se hranjivim sastojcima poput vitamina i hijaluronske kiseline u maskari koji hidratiziraju vaše trepavice, ali i maslinovog, jojobinog i kokosovog ulja u ruževima i sjajilima zbog kojih će vaše usnice biti savršeno mekane i svježe!

pretty-vulgar-3

Oduševiti će vas make-up kolekcija od 23 proizvoda koja je istovremeno moderna i retro, jednostavna i odvažna, a koju će beauty entuzijasti uskoro moći pronaći u odabranim Douglas parfumerijama i na Douglas web shopu.

„Uzbuđeni smo zbog dolaska kolekcije na tržište Hrvatske i jedva čekamo vidjeti reakcije kupaca. Nadamo se kako će prepoznati kvalitetu naših proizvoda i postati dio naše obitelji.“, izjavila je Clara Tena, predstavnica Pretty Vulgara.

Uz dopuštenje: Sintaagma media (sve fotografije)

Facebook Like Button